Firste Bebivekedi Ben de özellikle tatlı bir şey yiyip uzandığımda kalp atışı gibi kıpır kıpır oluyor. Eşim gelir dokunduğunda ise duruyor 😀
3435fg Ben 22 de hissetmeye başladım , yani o hareketi ayırabiliyorsun direkt tekmesini hissediyorsun , benim genellikle sol tarafta oluyor hareketlenmesi , ve sol tarafına yattığın zaman daha netleşiyor hareketi 🥰
potincekk Duygu027 valla o kadar tedirgin oluyorum ki bir de şu çevre baskısı hâlâ hissetmiyor musun nasıl hissetmiyorsun bla bla blaa 🤦🏻♀️ bıktımmmm 😂
Duygu027 potincekk şükürler olsun benim çevrem öyle değil. Normal ilk gebelik hemen hissedilmez dendi. Kafaya takma sadece doktorunu dinle sağlıklı olması önemli
Beyzahakann Ben çok erken hissettim 13 14.haftalarda. Ama en net 16.haftadan sonra hissetmeye başladım. Şimdi 21.haftadayız ve dışarıdan da ani kasılma gevşemeler pıt pıt dışarıdan belli oluyor hatta videoya bile alabildim eşim yaklaştığında duruyor ama videodan izlettim 😍
Duygu027 potincekk bende ilk başta korktum. Ama doktorum kafaya takma sağlıklı dedi. Onun bunun dediği değil doktorun dediğini dinle