Nioli Arkadaşlar küçücük lekeydi üzerine ACE döktüm, döktüğüm her yer kırmızı oldu nerde yalnış yaptım ben ya
3_bebelianne Nioli Hemen uyguladığımı sana söyliyim hemde doğala yakın sıcak su yarım kova bir çay kaşığı karbonat tam limon bulaşık detarjanı çamaşır deterjanı ekle beklet çıkıyor
Tazeanne2016 Nioli Ace den sonra geri dönüş olur mu bilemedim rengi atmış artık onun diye anladım ben
ikibebelianne-M Nioli parmagimin ucuyla lekenin uzerine domestos sürüyorum makinaya atinca leke kalmıyor
Selma2412- Nioli ben baby me leke çıkarıcı ile çoğu lekeyi çıkartıyorum canım kıyafeti bi leğene koy üzerine kaynar su üzerine toz leke çıkarıcıyı serp bekle akşama kadar çıkmış oluyor
Tazeanne2016 Normal de lekenin üzerine Vanish kosla yı üzerinde ki tarife uygun olarak döküp bekletiyorum renkli veya beyaz fark etmeden çıkarıyor
SevgiM_ Rossmandan leke çıkarıcı domal tavsiye ederim her türlü lekeyi çıkarıyor sadece sıkıp makineye atıyorum
Hairdress Çamaşır sodasıyla ovdum ben hem de ıslak kalmış küflenmiş tişörtü. Ilık suda da beklettim toz deterjan da ekledim. Hiçbirşey kalmamıştı.
ynzl Nioli ne lekesi olduğunu bilmiyorum ama yağ lekeleri falan deterjanla geçmediğinde güneşe koyuyorum güneş alıyor lekesini