Esraerdgn95 @Aslhn-06 atılmaması biraz zor Bi durum bence. Tabii ki vardır hiç kesi almadan doğum yapanda ama azdır diye düşünüyorum. En hayırlıısı olsun hakkın da canım ☺️ inşallah hepimiz istediğimiz şekiller de doğum yaparız. 🫶🏻
Aslhn-06 Esraerdgn95 inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza doğumlarımız da kolay olsun inşallah 🤍
Esraerdgn95 @Ronza teşekkür ediyorum 🌸 her iki doğum da kendi içinde olumlu olumsuz yönlere ayrılıyor. İnşallah hakkımızda en hayırlısı olur 🙏🏻
Esraerdgn95 @diya_du_kecan bebek mi çok iriydi. 55 dikiş çok fazla değil mi. Şaşırdım gerçekten. Tabii ki kişiden kişiye değişir. En hayırlıısı olsun inşallah 🙏🏻🌸
diya_du_kecan Esraerdgn95 3500 doğdu kızım doğum anında kakasını yutmuştu o sebepten kesmiş olabilirler ama sancılarımın şiiddeti rahim yırtılmasına sebep olmuştu iç dikişimde vardı
Esraerdgn95 @Catperson maşallah size hiç de sezeryenli giibi olmamış sonrası. Ya kesinlikle kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişi 2 aynı doğum yapıyor. Biri harika geçerken diğeri berbat geçiyor 🤭 Allah hepimizin doğumunu kolaylaştırsın 🙏🏻
Esraerdgn95 @ikincibahar_08 kesinlikle çok doğru söylüyorsun. Bu da kişinin acı eşiği, doğumda ki süreci ve sonrası belirliyor. Kolay doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah 🫶🏻🙏🏻
Esraerdgn95 @Celiko kesinlikle bende bu yüzden normal doğum istiyorum aslında. Çünkü ben ailemden uzaktayım annem tabii ki ben toparlanana kadar 1 hafta 10 gün kalır ama onuda çok yormak istemem ve gönderirim. Eşimin ailesi burada fakat ne kayınvalidem ne görümcemden yardım da istemem. İnşallah en hayırlısı olur hakkımda, tüm hamişlerin hakkında. Rabbim sağlıkla kucağımızaa almayı nasip etsin. 🙏🏻 Teşekkürler🌸
Busecelikose Esraerdgn95 benim ilk dogumum sezeryan olduğu için sonraki de sezeryan olacak zorunlu. Fakat ben sezeryandan memnun kaldım. Sanci çekip acil sezeryana alinmama rağmen ve sezeryandan inanılmaz korkmama rağmen harika geçti surecim
NaimeYilmaz İlk doğum zor mu? :) Tam bu postun konusu bir blog yazımız var okumanızı tavsiye ederiz. https://www.mutluanneleriz.com/ilk-dogum-zor-mu-annelik-yolculugunun-gercekleri-ve-rahatlatici-bilgiler/
Esraerdgn95 Merhabalar 32+5′den🤰🏻 Ben normal doğum istiyorum en başından beri fakat bu sıralar, sanırım sona yaklaştıkça da bir korku yükleniyor bana doğal olarak. İlk gebeliğim deneyimsizim. Sürekli araştırıyorum. Buradaki açılan sohbetlerinde etkisi olmuyor değil düşüncelerimi etkiliyor. Doğum kişiden kişiye değişen her kadın için çok ayrı bir deneyim ve çok özel. Sezeryen olan keşke normal olsaydı diyor, normal olan keşke bu kadar acı çekmeseydim Sezeryen olsaydım diyor. Sizler neler düşünüyorsunuz. Özellikle deneyimli, tecrübeli annelerden yanıtlar bekliyorum. Teşekkür ediyorum 🌸 NaimeYilmaz İlk doğum zor mu? :) Tam bu postun konusu bir blog yazımız var okumanızı tavsiye ederiz. https://www.mutluanneleriz.com/ilk-dogum-zor-mu-annelik-yolculugunun-gercekleri-ve-rahatlatici-bilgiler/
sare1666 İlk doğumumu normal yaptım ikinciside normal olur inşallah sancılarım evde başladı orta şiddetli hastaneye 3 de yatış yaptım 9 da bebrğime kavustum açılmam hızlı oldu ama ben epidural aldım pişman oldum gerek yokmus aslında bu doğumumdada almayı düşünüyorum inşallah bunada gerek kalmaz
forumgurmesi Herkesin acı eşiği, vücut yapısı,bünyesinde farklı. İyi düşünüp kendinize en uygun neyse onu seçin. Ben isteğe bağlı sezaryen oldum bir gün olsun normal olsaydı demedim. Benim için en iyi yöntemi seçtiğimi düşünüyorum.
ikibaloglanannesi Esraerdgn95 Ben zorunlu sezeryan oldum ama iyiki olmuşum diyorum. 3 ay önce de ikinci kez oldum. İkisinde de hemen ayaklandım. Hatta doktorum emin misin sezeryan olduğuna demişti maşallah diye. Herkesin bünyesi acı eşiği farklıdır. Ben iki doğumda da hiç ama hiç zorluk çekmedim.
Zlyha58 Esraerdgn95 iki çocuğumu da vajinal doğumla kucağıma aldım ilk doğumumum çok kolaydı ikinci doğumum anamı ağlattı o yüzden çok korkuyorum şimdi tekrardan aynı şeyleri yaşamaya bazen sezaryen mı olsam dayanamam diyorum ama aklıma doğumdan sonra yanımda kimse yok çocuklarım için o acıyı anlık çekip toparlanmam lazım hemen diyorum 😁
Bsra-0 Esraerdgn95 benimde ilk doğumum olucak 36. Haftadayım. Bebek dönük herşey normal doğum için uygun şuanda . Doktorum normali deneriz yapamam dersen zorlamam sezeryana alıtız dedi. Açıkçası bnm isteğimde sezeryan. İkiside eşit bnce birinin öncesi zor birinin sonrası kolayı acısızı yok bunun. Normal istiyoruz suniler vs sonra olmuyo o kadar acı çekip sezeryana alınadabiliyoruz en korktuğumda o iki acıyı çekmek
Esraerdgn95 @Busecelikose önemli olanda bu zaten sürecin hangi doğum olursa olsun iyi geçmesi çok sevindim adınıza 💐
Esraerdgn95 @sare1666 inşallah istediğiniz gibi olur 2.doğum da benim Dr da epidural anesteziye olumlu bakıyor ben onu da araştırıyorum. Burada da sohbet açmıştım hatta yine.
sare1666 Esraerdgn95 çok güzel geçti fakat doğal ıkınma olmadıgı için kesi dikişim oldu ve karnıma bastırdılar öyle doğum yapabildim ama herkesin ilerleyişi farklı olabilir ve doktorrun yönlendirmesi çok önemli
Esraerdgn95 @forumgurmesi kesinlikle size katılıyorum. Hamile olmadan öncede hep normal isterdim ve o şekilde konuşurdum şuanda öyle. Bir aksilik olmaz ise bende normal istiyorum ☺️
Esraerdgn95 @ikibaloglanannesi maşallah 🥰 inşallah doğum yapacak tüm annişler istediği doğumu gerçekleştirir ve süreci çok güzel ilerler
Esraerdgn95 @Zlyha58 inşallaah gönlünüzce olur bunu en iyi siz bilirsiniz ki engin tecrübelere de sahipsiniz ☺️ hangi doğum olursa olsun çok iyi bir şekilde atlatalım inşallah😇
Esraerdgn95 @Bsra-0 bunu gerçekten kimse istemez ve bu da bir ihtimal doğrusu. Yaşayıp göreceğiz . Bende sizinle aynı fikirdeyim o kadar acı üstüne asla istemem sezeryen double acı yani.. hakkımızda en hayırlısı olsun inşallaah😇