Rbsnmz Zeyneppsimsek açilmaniz veya sanciniz var mı hastane ne diyor eski sezeyan yerinizde bi sıkıntı var mi
Zeyneppsimsek Rbsnmz doğum yaptım lakin sezaryen oldu. Sancılarkm vardı suyum geldi 2 cm açıklık ama bebeğin kalp atışları 170 altına hiç düşmedi acil sezaryene alındım bebek strese girdi. Elhamdülillah sağlıkla kavuştuk
momzuzan Zeyneppsimsek ssvd düşünüyorsanız özel hastanede destekleyen bir doktor bulun derim Zeynep Kamilde fazla beklemiyorlat uzun sürerse doğum sezaryene alıyorlar ve destekleyen doktora denk gelmezsen sezaryene almak istiyor.Yakınımdan biliyorum teyzemin kızı 4 cm le gitmişti 2 saat aonra bebeğin kafası yılarısa deyip sezaryene alıyorlardı o da istemiyordu son ande kendi imzası ile çıkıp Pendik medipolde Aytekin hanıma geldi ve onun desteği ile normal doğurdu
Rbsnmz Zeyneppsimsek en önemlisi sağlıklı olmaları tabi sizinde çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün 2. sezeryaniniz sanırım inşallah biranonce ayağa kalkarsiniz
ilaydaguncann Zeyneppsimsek Zeyneppsimsek merhaba ben de Zeynep Kamil’e gidiyorum muayeneye şuan 2.gebeliğim.İlk doğumum 41 haftalıkken son ana kadar bekledik,çatım dar ve pelvik kemiğim basık olduğu için sezeryan oldu.Ben şahsen riske atıp normal denemek istemiyorum çünkü 3 sene önce doğum yaptığımda Dr bana %50 ihtimal veriyorum demişti.Şimdi ben Zeynep Kamil’e gidiyorum kontrollere ve doğumumu da orda istiyorum.Beni zorla normal doğum yaptırmaya çalışmazlar değil mi?
Kubidi Zeyneppsimsek gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah , Ssvd deneme sürecinizi biraz anlatabilirmisiniz , doktorlar ebeler ortam nasıldı bende 38+4 deyim, deneyeceğim inşallah doğum başlamasını bekliyorum
Ummuglsm1379 Kubidi ben her gittiğimde ssvd bekliyorum diye kendim bilgi verdim ve her defasında baa ssvd için kağıt imzaladılar kendi isteğimle ssvd denediğime dair o yüzden son amda gittiğinizde de sorun olacağını sanmıyorum