020525 evet biz çok memnun kaldık canım. Miyomla ilgili kötü konuşmadı 22-23. Haftadan sonra baskılar azalır rahat edersin, Normal doğuma uygunsun yapabilirsin senin için daha iyi olur dedi. Ben çok beyaz tenliyim ve a grubu kandan olduğum için bebeğin alerjik olma ihtimali yüksekmiş o sebeple beslenme düzenini anlattı. Kırmızı et sana uygun değil, beyaz et(hindi ve balık eti) tüket haftada 2 gün, 3 gün sebze, 2 gün bakliyat dedi. Meyveleri kes karadut ve vişne ye dedi. Domates yeme dedi. Tabii bunlar benim için değil bebek alerjik olmaması içinmiş. Bunları yaparsan senin karına ilerde rahat edersin dedi. Eşim medya sektöründe elektrik teknisyeni, her işten gelmede duş almalı onun enerjisi bebeğe geçer, fazla elektrik yüklü olması bebekte hiperaktiflik otizm yapar dedi. Sakalını kessin dedi. Bebek kız olduğu için babadan alacak enerjisini falan dedi. Bu şekildeydi canım gitmişken 3 lü testte yaptı. Kan sonucun çıkınca bana gelin dedi. Bunu da ekleyeyim doktor bana sen akşam kadınısın, akşamları bebeğine kitap oku, yürüyüş yap, fazla telefonla uğraşma, akşamları çok kişiyle muhatap olma dedi. Gündüzleri çok dışarı çıkmamaya çalış dedi. Babası karnına dokunarak bebekle konuşsun hisseder bebek dedi.