lydydbn Dün doktora gittim 25 hafta 3 günlük gebeyim rutin muayene için bebek doğum pozisyonunda dedi bebek iyi suyun iyi dedi genel kilosuna boyuna baktı ama devlete gidiyorum biraz acelesi vardı sorularımı bile tam yanıtlamadı eve geldiğimde aklıma geldi doğum pozisyonunda dediği o an aklıma sormak gelmemiş endişelendim açıkcası ama risk olsaydı beni yollamazdı heralde yine de buraya yazmak istedim bir sorun var mıdır
Fly3636 lydydbn Benim gebeliğin en başından beri baş Aşağı pozisyonda bir problem olmadı şuanda 35 haftalığım
Ceyhan1 lydydbn benimde hemen hemen o haftalarda doktorum aynı şeyi söyledi kafası aşağıda doğum pozisyonu almış dedi sizin gibi bende endişelendim o da korkma o gün içinde çok fazla pozisyon değiştirir dedi ki öyle de oldu 2 saat sonra tekrar gittiğimde bu sefer ayakları yanıma dönmüştü :) hiç endişelenmeyin🌸
Bsra-0 lydydbn bende şuan 36. Haftadayım senin haftalarında benimde baş aşağıydı ozamandan beri her kontrolde öyle çıkıyor. Bende korkmuştum doktoruma erken doğum olurmu diye sormuştum. Suyun herşeyin normal baş aşağı ama kanala girmediği için bi problem olmaz demişti
Parinas lydydbn siz buraya yazana kadar bile bebek defalarca pozisyon değişmiştir emin olun. Daha küçük alanı var içerde fıldır fıldırdır
lydydbn Selim_Alparslan sizlerden olumlu bir şey duymaya ihtiyacım var nedense karamsarlığa düştüm, teşekkür ederim
lydydbn Ceyhan1 bende hep sağda tekmeleri hissettim bunca zamandır bugünde daha aşağıda hissettim hareketleri daha da bir korktum öyle olunca öyle yazdım buraya🥹
Ceyhan1 lydydbn 32.haftamdayım bi tekmesi mideme hissediyorum bi tekmesini kasığımda gayet normal bence. Kanala girmediği sürece sıkıntı olmaz içinizi ferah tutun🎀
Bsra-0 lydydbn evet baş aşağı olunca tekmeler çok aşağıda hissediliyo kasıklarımda oynuyo baskı çok oluyo oturup kalkarken yürürken. Ama mide konusunda rahatım çok nadir mide yanmam oluyo
Bsra-0 lydydbn bir sonraki kontrolünde not al istersen yine öyle çıkarsa sorarsın doktorundan duymak daha rahatlatır❤️ ben heycandan çok unutuyorum kontrole gitmeden not alıyorum sorularımı😁
Elfo Benim 14 haftalıktan beri her kontrole gittiğimde baş aşağı hep doğum pozisyonundaydı 36+6 gelen giden yok merak etme😅
lydydbn Bsra-0 bugün ayak tırnaklarımı bile kesemedim demek ki bundan dolayı dedim yazdıklarını okuyunca
busra1708_ Bana 28 de baş aşağı duruyor dedi, doğum pozisyonu mu yani dedim, yok öyle diyemeyiz daha çok döner o dedi endişelenmeyin siz de daha çoook döner
lydydbn Bsra-0 not aldım hepsini sordum ama o kadar acele bir muayene oldu ki yarısını cevaplamadı bile maalesef ki