Nazliip Kızlar pek arkadaş çevrem yok be sanırım hamileyim 🥹 beraber birbirimize moral akıl verecek hamiş arkadaşlar arıyorum sohbet muhabbet edebileceğim
nazli342 Nazliip ne güzel canım bu forum bende biraz tecrübesizim ilk gebelik genç yaşta hamilelik destek oluruz bu forumda birbirimize 😍
ikibaloglanannesi Nazliip @nazli342 @Denizaydin06 🌸 Hamile değilim ama olabiliriz🌸 29 aylık ve 3 aylık iki oğlum var. Tecrübelerimi aktarabilirim 🤎
3_bebelianne Nazliip direkt üyelik tarihine baktım eskiymiş neden çünkü yeni üye olup bu şekilde yazanlar oldu erkektiler ama sizin baya eskimiş üyeliğiniz benden bile 😆kaç haftalıksınız benim az kaldı gerçi doğuma
SuEr_Tu1512 nazli342 Genç yaşta anne olmak kadar güzeli yok🥹 Bende 18imde oğlumu kucağıma aldım, şuan ikinci oğlumu bekliyorum ☺️
nazli342 SuEr_Tu1512 çok zorluk çekiyorum Suan canım pes etmek istiyorum oğlum tekme atıyor ve dünyalar benim oluyor suan kaç yaşındasın canım😍
SuEr_Tu1512 nazli342 Cefanın, sefasını çekersin merak etmee 🤭Sıcaklardan bende pes etmek istiyorum 24 haftalık oldum, daha yolumuz uzun🥹 Şuan 22 yaşındayım☺️
beyza7 Nazliip Nazliip Nazliip benımde burda kimsem yok gurbet malum 37 haftalık hamileyim şuanda buralar çok zorrr