ecemmm123 Kızlar selam 1 boş 1 kimyasal gebeliğim var. Tedavi amaçlı Ecoprin ve İ mom primo kullanıyorum. Klomen başlayacağım 5 günlük. Sizlerin süreci nasıl ilerledi merak ediyorum? Birbirimize umut olalım
Bellosima ecemmm123 ben yaşamadım direkt gebe kaldım 34 teyim şu an. Merak ediyorum böyle şeyler ırsi mi mesela 3 ablam evli hiçbiri düşük olmadı annemin 7 çocuğu var öyle bir geçmişi yok
Sibelasln ecemmm123 ilk gebeliğim maalesef düşükle sonlandı şuan 10 haftalık hamileyim hiç ilaç falan kullanmadım tedavi görmedim çok şükür kendiliğinden oldu şuan sağlıklı ilerliyor
269522 ecemmm123 2 düşüğüm oldu ilki 8 haftalık kalbi durdu ikincisi bebek oluşmadı kese boş kaldı. 3. De sağlıkla doğdu oğlum şimdi tekrar hamileyim çok şükür . Kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kaldığımda pıhtılaşma varmış düşüğe sebep olan.
ecemmm123 Bellosima hayır genetik değil benim ailemde hiç düşük öyküsü yok ama ben de iki kez oldu mesela
ecemmm123 bahar8 düşükleriniz kimyasal veya boş muydu? Süreciniz nasıl ilerledi? Tedavi amaçlı hangi ilaçları kullandınız
bahar8 ecemmm123 Kalpleri durdu genetik test sonucu kan sulandırıcı kullanıyorum.Perinatoloji takip ediyor gebeligimi çok şükür herşey yolunda
ecemmm123 269522 benimde ilki kese oluştu bebek oluşmadı ikinci kimyasal oldu. Embriyo oluşmaması ve erken haftalarda görülen gebelik kayıpları genelde sağlıksız yumurta veya spermden oluyor diyorlar ama pıhtılaşma varsa diye önlem amaçlı ecoprinde başlattı doktor
ecemmm123 Zeliha_plt38 sizin 2 düşüğünüzün sebepleri neydi ? Önlem amaçlı bir şey kullanıyor musunuz şuan
Zeliha_plt38 ecemmm123 ikisinde de kalp atışını duymadan kanamam başlamıştı biri 4 ikincisi 3 haftalıktı