Aleynadiyorki Kızlar selam gebeliğim de henüz küçük haftalardayım. İlk başlarda çam ve sakuraya gitmeyi düşünüyorum sonrasında son aylar ve doğum için özelle anlaşacağım. Ali utku öz dr a randevu aldım daha önce muayene olan var mı memnun kaldınız mı
Asyamemre Aleynadiyorki Onlar profesör doktor isimleri içerde asistan doktorlar oluyor genellikle gebe 1den 4 de kadar olan poliniklikliklerde ismi yazan doktor olmuyor Buket Tuğba önder var bide konul kırmızı onlara aldığım zaman doktorun kendisi oluyordu iki doktor dan da çok memnun kaldım
Fspgmb Aleynadiyorki karışmak gibi olmasın ama ben çam sakuraya gitmeni assssla önermiyorum çok pis ve ordakiler aşırı ilgisiz köpek muammelesi yapıyolar. Bı hastaneden memnun olanlar nasıl oluyor hiçbir zaman anlamayıcam gerçekten
nar_25 Aleynadiyorki çam sakura da doğum yaptım hangi doktor denk geliyorsa ona randevu alıyordum doğumda öyle oldu kim denk gelirse takıntın yoksa farketmez ama enes diye bi hoca vardı enes sarıca mı tam hatırlamıyorum onu baya övüyorlardı ben gittiğim hepsinden memnundum açıkcası
betulllnxn Benimde bir hafta sonra Alime dilayda uzun doktor ilk muayenem olacak heyecanlıyım. Bu doktoru bilenler var mı
Busranur_mnts betulllnxn çok tatlı bi doktordur infertilitede ona takipliydim gebeye baktığını bilmiyordum ben de 9 hafta oluyorum bu hafta randevum var daha kalp atışını duymadım yoksa haftaya ertelerdim alime doktora denk gelmek için :D
Busranur_mnts Asyamemre ben de buket doktora aldım cuma gidicem muayenesi nasıl resim veriyor mu kalp atışını çekmek isterim izin verir mi acaba malum eşler alınmıyor
betulllnxn Busranur_mnts çok teşekkür ederim yorum için doktor suratsız olunca çekilmiyor gerçekten şansa iyi doktora almışım demek ki. Bilerek biraz geç tarihe aldım ki kalp atışını da duyayım diye inşallah
betulllnxn Busranur_mnts Busranur_mnts bakalım şansımıza artık. Doktoru merak edip instadan istek attım🙃🥰
Asyamemre Busranur_mnts Gayet güzel ilgili çok iyi bir doktor evet ultrason kağıdı veriyor ben video falan çekmedim ama ben ce izin verir çünkü cinsiyetini öğreneceğimiz zaman bana sordu istersen kağıda yazıp verebilirim diye sormuş tu benim öyle bir düşüncem yok tu orda ögrenmek istemiştim yani çok düşünceliydi
Busranur_mnts betulllnxn inşallah doktorun kendisi vardır canım bazen asistanlar oluyor ben infertilite 3 4 ay takipli kaldım ayşe özge şavklı doktor da iyi can günay da asistanlar değişiyo onlara bazen gıcık olduğum oluyo 3. klomen takibinde alime hoca vardı çatlamayı gördü kalp atışına kadar ben takip ederim dedi ama denk gelemedim gittiğim zaman kendisi yoktu opu işlemlerine inmiş üzüldüm ama gebede denk gelirse inşallah ona da muayene olmak isterim
Aleynadiyorki Busranur_mnts evet inşallah doktorun kendisi vardır iyi bir doktor diye duydum zaten profesör. Bakalım şansımıza ne çıkarsa 😂
Busranur_mnts Asyamemre yaa iyi denk gelmiş o zaman içim rahatladı canım çok teşekkürler bilmeden aldığımız için insanda bi tereddüt oluyor haliyle<3<3
Asyamemre Busranur_mnts Rica ederim inşallah sizde memnun kalırsınız denk getirebilirseniz randevulari takip edip her ay ona alabilirsiniz ben takip ediyordum bazen gebe polinikliginde olmuyor lar ama ayın belli zamanları mutlaka oluyo Sağlıkla alın bebeğinizi kucağıniza
Busranur_mnts betulllnxn ahahaha nasıl buldun kız kabul etmeyebilir devlet hastanesi olduğu için bi de tanımıyorsa 😆