Aleynadiyorki İyi akşamlar. Bir düşük geçmişim var şimdi hamileyim perşembe dr gideceğim. Progestan verir mi doktor aynı durumu yaşayan var mı. Bir de çift rahimim. Progestan beni çok kötü etkiliyor sarhoş gibi yapıyor
Gzde_defne Aleynadiyorki lekelenmeniz şiddetli ağrınız falan yoksa bence vermez.benim lekelenmem vardı kullanıyorum gece yatmadan 1 tane alıyorum çok etkilemiyor şükür
Bellosima Aleynadiyorki ağızdan alınca böyle yan etkisi oluyormus. Vajinadan alınca bir sorun olmadı 2_3 ay kullandım ben de. Sadece bı kere ağızdan aldım mahvoldum
LeylaAB Aleynadiyorki gebeliğim boyunca kullandım ağızdan aldığımda hamilelik bulantısıyla birleşip beni perişan etmişti sonra vajinal olarak kullanmaya başladım o da idrar yolu enfeksiyonu yaptı hamileliğim çok eziyetli geçti 😅😅
giiizeemm Gzde_defne benim de lekelenmem varda ilk başta bejimsi kahverengimsiydi şimdi kahverengi şeklinde akıntı şeklinde Sizin nasıldı ne zamandan başladı ne zamana kadar devam etti lekelenmeniz bende dupbaston kullanıyorum
[silindi] Fitil olarak alınca bu etkileri yapmıyor ben 29+4 haftalık oldum başından beri kullanıyorum benimde ilk gebeliğim düşük oldu
Aleynadiyorki [silindi] iğne de vurulmuştum o da kötüydü eğer kullanmam gerekirse fitil olanını isterim o zaman hiç vajinal fitil kullanmadım çok hoş gelmiyo ama 😂 napalım artık
hurrems Ben 15-16 hafta agizdan sabah aksam kullandim hep derim ilk aylarim cok kotu diye sebebi progestan.. kafam hep buguluydu ilaci birakana kadar beynim kendine gelemedi
Fundagencer Benimde rahmim Y şeklindeydi ilk 2si düşükle sonuçlandı ameliyat oldum 3. Hamileliğimde de kese yanında kanama alanı vardı 3 buçuk ay progestan kullandım. Sabah akşam kullanmam gerekiyordu ama yan etkisinden dolayı işten çıkmama yarım saat kala alıyordum gelir gelmez de uyuyordum 2.yi de gece 1 de alıyordum uyuyunca etkisini hissetmiyordum şükür 38. Haftaya geldik sayılı günümüz kaldı kızıma kavuşmaya sizde öyle yapabilirsiniz
Sltn1_mucize Bir gebelik kaybı sonrası hamileliğimin başından bu yana kullanıyorum ilk 3 ay fitil olarak günde 2 tane kullandım , 3 aydır ağızdan alıyorum baş ağrısı dışında bir yan etki görmedim bulantı içinde Prilam kullanıyorum belki ondan bulantı yapmıyordur