Nur1211 Kızlar Benim bacak ağrım çok oluyor uykum da çok düzensiz herkes magnezyum eksikliğinden olur diyor daha 12+4 haftalık gebeyim kullanabilir miyim bilmiyorum daha doktor randevuma 1 hafta var saglık ocağına anlar mı
Ayseguls_baby Nur1211 ben şu an 16+1 haftalığım 14 haftadan beri kullanıyorum benim de uykuda bacağıma kramp giriyordu, kasılmalar oluyordu. Doktora da danıştım kullanabilirsin dedi
mamacitaa_ Nur1211 benim doktorum magnezyumun fazlası zaten vücuttan atılıyor o yüzden problem yaratmaz demişti, 2.trimesterdan itibaren kullanıyorum 36.haftamda bıraktım, magnezyum erken doğumu, kasılmaları da önlüyor
Nturkoglu Ben daha kalp atışını duyduğumda 7. Haftamda başladım vitaminlere. Doktorum gerek yok demişti ama yine de kullabilirsin dedi. Omega ve magnezyum kullanıyorum o günden beri. Şu an 11 haftam bitti benimde hala bırakmadım vitaminlerimi. Ek takviyenin sakıncası olduğunu düşünmüyorum çünkü yemekle ilgili her hamileyim sıkıntısı oluyor 😄
Ayseguls_baby Nur1211 danışıp başla canım benim uykularım düzene girdi çok rahatladım kramp girmiyor daha