Yagmurbon Arya Meva, Ahsen Meva, Alina Meva aklıma gelenler farklı bir önerinizde varsa duymak isterim sevgili anneler. Ceylinde sevdiğim bir isimdi ama çok fazla kafam karıştı bazı yerlerde cennet kapısı yazarken bazı yerlerde yengeç yuvası diyor bilemedim.
Rojda09 Yagmurbon kızım olursa inşallah Meva Berra koymayı düşünüyorum sizde belki Berra Meva fikir olur
Melickaya Yagmurbon meva nın anlamı nedir? Bu tarz isimlerden ben pek hoşlanmıyorum çok uydurma isim gibi geliyor ama sizin tercihiniz tabi
momkrm19 Melickaya Meva Arapça kökenlidir ve Kuranı Kerim’de Cennetül Meva olarak geçen cennetin 7 kapısı/mertebesinden birine verilen isimdir
Parinas Yagmurbon isim önermeyeceğim ama bence meva zor bi isim anlaşılması da söylenmesi de o yüzden ilk ismi daha bilindik söyleyince şıp diye anlaşılcak bi isim söylerseniz belki ilerde okulda falan onu kullanır kolaylık olur
Kikiriki Yagmurbon meva ismi isim gibi gelmedi bana hiç neva, deva’dan türemiş gibi birazda kedi ismi gibi geldi bana 🫣
Babybebi Yagmurbon Hilda meva Ayşe meva Sare meva Şura meva Almira meva Merve meva İkra meva Yüsra meva Meyra meva
Pnrdrsn Yagmurbon ben şimdi gördüm. İlk aklıma gelen Ayla Meva oldu . İçimden geçti birden☺️ İrem Meva da anlamıni okuyunca geçti içimden. Ardından isim dersek de Meva Nil geldi aklıma. Sağlıklı olsun da ismiyle yaşasın inşallah 🙏