senem0987 Ben şuan 17+4 teyim hiç bulantı koku hassasiyeti kuma bel ağrısı kasık ağrısı hiç yaşamadım çok şükür tertemiz bi hamilelik geçiriyorum
Leontiine athena1 yok yok ciddiyim hiç bulantısı kusması olmayan insanlara ben maşallah diyorum gerçekten ben mahvoldum 3 ayda🤣🤣
athena1 mavikalpvemavikalp ay ne yapayım şekerim ilk olacak ,Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah 💖
ikincibahar_08 Çok erken çünkü bende şuanda 4 haftalik hamileyim ama ilk hamileliğim de 7 haftalikken başladı 16. Haftama kadar devam etti tek isteğim bu hamileliğimi kusmadan geçirmek
Sayke athena1 9+2yim. Uyku dışında hiç bir sorun yaşamadım. Hamile gibi değilim resmen. Doktorumda öyle yaşamış gebeliğini. Rahat ol dedi
hivda21 Busranur_mnts kalp atışını duydunuz mu acaba ismininizi görünce sormak istedim biz daha duyamadik🙏🏻
Busranur_mnts hivda21 cuma kontrolüm var canım daha gidemedim 7 haftadan sonra 9+2 olucam o zaman duyarım inşallah 🥰🥰
hivda21 Busranur_mnts bende öyle düşünüyordum araya zaman koymayı ama dün gece kanamam başladı mecburen gittim acile Altan vajinal ultrason ile baktı bir hafta geriden geliyormuş bebek kalp atışına da net bir şey demedi var gibi oluşacak gibi dedi anlamadım gitti
Busranur_mnts hivda21 oluşur canım inşallah içini ferah tut ben 6+2de keseyi 7 haftada yolk ve bebek oluşumunu ufak olarak gördük 8 haftaya randevu bulamadım ondan 9+2ye aldım bakalım hayırlısı sen de duyarsın inşallah en kısa zamanda <3<3