Medicalpark Maltepe’de Sevda Zamanova yorumları o kadar iyiydi ki büyük bir beklenti ile gitmiştim 1 ay da devam ettim, ama o kadar yoğun ki kapısının önü yoğunluktan ötürü bağ kurmaya vakti olmayan bir kadındı ve aşırı garanticiydi bunu da doktor değiştirince gördüm şimdi Kartal Acıbadem’e gidiyorum Mehmet Akif Sargın, doktorum beni şahsi olarak tanıyor, bağ kuruyor, evhamıyla beni yormuyor, olması gerekeni korkutmadan abartmadan söylüyor çok memnunum kendisinden.
Miyomum olduğunu ilk öğrendiğimde Sevda hocaya gidiyordum, tam da sezaryene gidecekti benim muayeneden sonra çok aceleciydi. Bana sadece miyomum olduğunu söyleyerek bir anda günde 2 kullandığım hapı 4’e çıkarmam gerektiğini söyleyip odadan çıktı. Tabii hap dozu yükselince ben de çok korktum günlerce ağladım.
Sonra hastene değişikliği yaptık doktorum dedi ki, miyomun rahmin dışında seni hiçbir şekilde etkilemeyecek bir konumda bunun için hap içmene bile gerek yok, neden korkup üzülüyorsun 🥹
Başka bir doktora teyit ettirdim o da Mehmet hocam gibi söyledi. Halbuki Sevda hocayla o dönem psikolojim bozulmuştu. Biraz uzun oldu ama doktor çoook önemli gerçekten, umarım mizacına uygun ve bağ kurabileceğin bir doktor bulabilirsin 🌸