_fatmanur0 Gebelikte 15.haftamdayım doktorum bebeğin eşinin rahim ağzına çok yakın olduğunu söyledi ağır kaldırma egzersizler ayakta çok durma cinsel ilişki hepsini yasakladı bu durumu yaşayan gebeler var mı ?
Anonimmmmmmmm _fatmanur0 ben de aynı şeyi yaşadım doktorumu söylediklerine uyudum dinlendim ağır iş yapmadım ve bir sonraki kontrolümde eşi yukarı çıkmıştı
Denizj _fatmanur0 16. Haftamda aynı şey söylendi bana da ve hiç bir yasak konmadı. 29+4 oldum 2 hafta önce doktorum artık normal yapabilirsin dedi. Doktorun söylediklerini uygulayın ama çok da stres yapmayın.
_fatmanur0 Anonimmmmmmmm inşallah benimde öyle olur. 28 aylık oğlum var sadece arada onu kucağıma alıyorum. İlk hamileliğim de böyle bir durum yaşamamıştım
Anonimmmmmmmm _fatmanur0 ayaklarını yüksekte tutmaya gayret gösterin ağırlık kaldırmamaya dikkat edin Allah’ın izniyle yukarı çıkar
[silindi] Haftamda söyledi, ağır iş yasak ilişki yasak, 16. Haftaya girdik yarın kontrol var bakalım 🧡
_fatmanur0 [silindi] normalde ilk başlarda söylemediler son kontrole gittiğim de söyledi biraz stres yaptım
_fatmanur0 Denizj benim ilk doğum sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Eğer dikkat etmezsen gebeliği sonlandırmak zorunda kalırız falan dedi biraz endişelendim
[silindi] _fatmanur0 hiç stes yapmayın, bugün kontrole gittim rahim büyüyünce yukarı çıkmış benim ki, eşimin doktor müşterisi de %90 yukarı çıkıyor demişti zaten , sizin de hızlıca çıkar inşallah 🧡
dusperisi _fatmanur0 ay çok şükür darısı bana olsun kaç haftalıkken çıktı bide ilk dogumunuz sezeyanmiydi
dusperisi Ya inanın benimkide rahim ağzında kanamalarim oluyor o kadar kötüyüm ki aklımdan bı an çıkmıyor çok korkuyorum her an bişey olacak diye sadece bunu düşünüyorum kalbim ağrıyor artık stresten çıkar inşallah benimkide rahatlarim bende
Momm2bee _fatmanur0 peki sizinkisi marjinalis miydi ben İlk basta 2 doktor sadece rahim agzina yakin dedi Gecen bi doktorda tamamini kapatiyo dedi totalist ne kotusu dedi Neler neler dedi bana 22+2 de soyledi perinatolog prof Yok rahmin alinabilir kanaman olursa Yok doguma 4 unite kan ile alinacak vs Psikolojim bozuldu 3.5 yasinda oglumla bile ilgilenemiyorum psikoloji bozuklugundan
_fatmanur0 Momm2bee tamamen kapatmamıştı ama kapanmaya yakındı. Eğer kanama başlarsa gebeliği sonlandırırım demişti. Sadece her şeye dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ağır kaldırma cinsel ilişki vs hepsi yasaktı
_fatmanur0 Momm2bee her ihtimali göz önünde bulundurarak konuşuyorlar o yüzden çokta kafaya takmamak gerekiyor