Shdskr Edirne’de fetal dna yaptırmak istiyorum. Tayinimiz çıktı henüz oraya gelmediğimiz için hiç bir yer bilmiyorum. Devlette yapmadıklarını tahmin ediyorum. Bildiğiniz özel firmalar varsa ismini paylaşır mısınız
Ecmsyl Shdskr ablam yeni genoksa yaptırdı. Burgazda oturuyor. Kan almaya geldiler evine bir bakın isterseniz.
Seren22 Shdskr Edirne- Keşan’da oturuyorum. İki hafta sonra yaptıracağım fetal bende. Nevagen firmasına yaptırmayı düşünüyorum. Kanı eve gelip alıyorlarmış. İsterseniz iletişim numarasını verebilirim Trakya bölgesi için .
Leontiine Shdskr ben genoksa yaptırdım eve kendileri geliyor memnun kaldım. Cuma kan aldılar cumartesi araştırma başlatıldı. Çarşamba sabah sonucu mail attılar. Hızlıydılar
cdss Shdskr Nevagen e yaptırdım Esin hanım var yetkili çok tatlı ve yardımcı bir hanımefendi 13 bine yaptırmıştım bir ay önce , eşi eve gelip kanımı almıştı kendisi de çok beyefendi biriydi , sonuçlar bir haftaya çıktı biz çok memnun kalmıştık
cdss Shdskr genoks Nevagen’e göre daha pahalıya gelmişti bana sorduğumda, ve çalışan biriyseniz 4 ten sonra eve geliyorlar ama Genoksta böyle bir seçenek yoktu sadece saat 4 e kadar iş yerinize geliyorlardi
Mavistanbul Shdskr merhaba ben de Edirne’de yeniyim. Eurofins firmasına yaptırdım. Kan örneği İspanya’ya gönderildi. 9 günde sonuçlar geldi. İsterseniz ev ya da iş adresine gelerek kan örneğinizi alıyorlar. Ben gayet memnun kaldım açıkçası. Genoks ve İntergen’e göre fiyat biraz daha pahalı ancak memnuniyet oranı çok daha yüksek.