DenizAk Ncgok 30 dakika sürdü bayada inceledi doktor detaylı bi şekilde ayrıyetten raporda veriyor siyah beyaz şekilde 6 7 adet ultrasyon kagıtlarıyla beraber doktoruma göstermek için
Caqlasu mom02636 Acaba yerin adını öğrenebilir miyim birde perinatolog mu yapıyor muayeneyi? Benimde 3 hafta sonra detaylı ultrason muayenem var da yer araştırıyorum.
mom02636 Caqlasu Şişli Teşhis Radyoloji yerin adı Şişli caminin hemen karşısında radyoloji uzmanı doktor çok iyi ama kesinlikle tavsiye ederim çok sıcak kanlı baktığı her detayı anlatan biri kendisi
Zeytinusss nehirimmm aynen canım valla ilgi.hastanesi en ucuz yer galiba suan da .. Zaten bağcılar tarafında olmadi oraya giderim kesin git derse
Zeytinusss DenizAk aaa canım.bu çok güzelmiş 😍 tam olarak adı neydi fiyat hala aynımıdır acaba madem öyle yarı fiyatına orda yaptirrdik
mrsdoruk Zeytinusss detaylı da radyoloji değil de iyi bir peritanolog bakarsa daha iyi olur radyolojiden daha iyi bilgili kadın dogum uzmanları sonuç olarak normalde ben Türkiye hastanesine gidiyorum 600₺ ye yapıyorlar ama bezmialeme gideceğim bunun için
Zeytinusss mrsdoruk aynen türkiye hastanesi aradım birde muayne ücreti alınır 120 tl dedi ohh 720 tl Yani şaşırıyorum gerçekten önemli birşey olmasa asla yaptırmazdım. Ama bezmialem de iyi yine 🤔
Salihaaa Pazartesi randevum var.550 lira 200 lu 300lu fiyat verenler genelde perinatologlar cekmiyo ona dikkat edin.cunku benim dr.detayliya girmek zorunda degilsin .gitmen iyi olur ama gidecwksen sadece perinatoloji uzmanii olsun diye uyardi bilginiz olsun
Zeytinusss Salihaaa onun farkı ney acaba 🤔 bana öyle bişey denmedi hoş iki hafta sonra randevum ne olur ne biter bilmiyorum ama 🤔 ama çok zormuş bu detaylı ultrason için yer ve doktor bulmak
FGozde Bezm-i Alem de 300tl ben orada yaptıracağım, muayenelerim de orada zaten. Bir de telefonda fiyat vermiyorlar haberiniz olsun.
Zeytinusss FGozde aynen çoğu yer vermiyor. Bezmialem özel miydi? Ben orayı devlet sanıyorum 😂 gerçekten şaşırıyorum.bu fiaytlara
mrsdoruk FGozde fiyatı öğrendiğim iyi oldu en azından kendi gittiğim özel hastaneye göre yarı yarıya fiyat umarım çabuk yönlendirme yaparlar doktorum 15 Marta kadar girersen çok iyi olur dedi bir de cnm bilgin var mı renkli ultrason kagıdı rapor cd vs veriyor mu Bezmialem?
Motherscup FGozde serdar bey var orda perinatalog cok iyi bir doktor ben onda yaptirdim cekinmeden herseyi sorabiliyosun ayrintili cevap veriyor bilgin olsun canim
Zeytinusss BurcuuA neden bu kadar pahalı acaba bu ultrasonlae yaa ben gerçekten şaşkınlıkla karşılıyorum 🤔🤔
BurcuuA Zeytinusss hiç bilmiyorum ki tüm organlara herşeye baktığı için yarım saat falan sürdü için mi acaba ama cidden yine de pahalı yaptırmasan da olmuyor
mrsdoruk Zeytinusss ya cnm ben türkiye hastanesinde doktorumdan memnunum ama açıkcası bu fiyatı vermek istemiyorum bir de ssk hiçbirşey geçmiyormuş. Bezmialemde yaptırıcam çoğu kişide baya memnun oradan rapor cd veriliyorsa kendi doktoruma da bi gösteririm açıkcası
Dderryaa Zeytinusss bende 9martta girecem 10.30 la 1.00 arası demişler eşime 300 tlyr girecem 1saat falan sürüyormuş
Zeytinusss Dderryaa nerde olacaksin peki canım. Benim doktorum normal kontrole gel burdan yönlendirir dedi eğer o gün olursa benimde 5 mart bakalım..
Zeytinusss mrsdoruk tabikide ya değer mi iyi yapan yer var ise.. ekmek parası kolay kazanılmıyor tamam herşey çocuğumuz için ama işte bütçeler belli 🤔😔 bende madem öyle bezmialem giderim.belki bu fatih tarafında olandan mı bahsediyorsunuz
mrsdoruk Zeytinusss benim gideceğim canım vatan caddesinde fatih tarafını pek bilmiyorum açıkcası tabikide bnm kendi doktorum bile 3 kuruş 3 kuruştur nerde istiyorsan orda yaptır dedi cebine kalan parayla bebisine biseyler alırsın dedi düsün
Zeytinusss mrsdoruk tamam canım ben duruma göre yine araştırır bakarım.. Yani zorunlular bi hal çare bulunacak.. bakalım benim ki ne diyecek hoş umursamam yani bana düzgün olmayan birşey için birda yaptır derse🤷♀️ bakalimmm neler olacak çok sağolun canlar 😙
Banus Cerrahpasadan online randevu alin internetten Prof dr perinatolog Ali benian 122 tl ye bakiyor raporunuzuda hemen veriyor
Frmn Banus direkt perinatolagtan mi randevu alıyoruz yoksa kadın doğum mu yönlendiriyor. Randevu almaya çalıştım ama perinatoloji bölümü diye bir bolum yok
nagehann Banus cerrahpaşada normal randevu alıp mı gideceğiz, ayrıca detaylı ultrason istediğimizi belirtmemiz gereken bir yer var mı?