sumeyyeyavas Merhabalar, 11+2 deyim ve doktorum fetal DNA testi yaptırabilirsin dedi. Birkaç şirket adı söyledi fakat şikayet var da şirketlerle ilgili yorumları gördükçe kafam karıştı. Siz hangi firmada yaptırdınız?
hulya10 sumeyyeyavas panorama testini yaptırdım bir haftada sonuçlandı. 12. Haftada yaptırmıştım şu an 21. Haftadayım detaylıya da girdim yanlış cinsiyet ya da farklı problemler çıkmadı çok şükür
Engusa sumeyyeyavas biraz pahalı yurt içinde yapılanlara göre ama biz de panorama ile yaptırmıştık en doğru güvenilir sonucu o şirket veriyormuş Amerika’ya gönderiliyor numune
sumeyyeyavas Yurtdışı ve yurtiçinde yaptırılanlarda fiyat farkı var. Hangisi daha güvenilir olur emin değilim. Başlarda eurofins firmasına sıcak bakmıştım bazı yorumları görünce vazgeçtim. Arkadaşım Dna labaratuvarlari genetik hastalıklar değerlendirme merkezinde yaptırmış bu firmayla ilgili olumsuz bir yorum görmedim. Memnun kalan varsa firma ismi iletebilir mi
ylnydgd Ay sonunda 10 hafta olacağım ben de yaptırmak istiyorum. Yaptıranlar haftasını, şirketini, yaşadığı ili ve yorumlarını iletirse herkes için faydalı olur. ♥️♥️
hulya10 ylnydgd 10. Haftadan itibaren yaptırılabilir deniyor ama erken yaptırınca sonuçlanamadı diye dönüş alanları okumuştum yaptırdığım dönemde bir bakın isterseniz eski gönderilere
ylnydgd hulya10 evet gördüm onları da merak da ağır basıyor ama birkaç gün ertelemek daha mantıklı sanırım
sumeyyeyavas ylnydgd bebeğin DNA sı kanınıza ne kdar karışırsa doğru sonuç oranı da o kdar artıyormuş. Sanırım testte yüzdesi de yazıyor formlarda gördüğüm kadarıyla %5 in altında olmaması lazım ama yine de firmadan öncesinde bilgi almak en doğrusu. Bizim doktorumuzda 11. Haftayı geçsin öyle yaptırın dedi.
Aslbzdgn İkili testin temizse bence gerek yok bana da detaylıdan sonra yaptırmam gerektiği söylendi daha sonra bi şekilde öğrendim para içinmiş sadece