Bhar34 Kızlar cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım benimle birlikte yaptıranlar beraber bekleyelim belirtiniz var mı hiç
Ergunbaby1 Bhar34 bende cumartesi günü yaptım aşılama oldum pazartesi günü de inşallah hayırlı haberler alırız
-Cennetkusuannesi- Bhar34 bende gonalf 7. Gündeyim birisi 14 biri 8 mm yumurta var şuan pazaresiye kadar iğneye devam edip kontrole gidicem. Sizin ne kadar sürede büyümüştü
Ergunbaby1 Bhar34 merhaba canım sadece aşılama yapıldı gün bı kaç saat sonrasında oldu biraz sonrada olmadı kuzum pazartesi günü oldum bugün ikinci günüm ağrım filan yok
Lovebaby27 Bhar34 3gün başlayıp 5.6 günüme kadar kaşıklarım belim ağrıdı iğnenin etkisinden dolayı doktorumda çatlatma olduğu için ağrı yapıyor dedi normal ama Şuanlık ara ara kaşık ağrım var başka bi belirtim yok canım
Bhar34 Lovebaby27 yaaa ☹️ kan testimi verdin canım biraz daha bekle belki geç döllenme olur 14 gün diyorlar yaa
Bhar34 Lovebaby27 hayırlısı olsun canım benimde 8. Günüm tutmazsa tüp bebeğe basliycam benim amh değerim 0.98
Lovebaby27 Bhar34 Pcos var bende 3.denemem negatifi gördüm doktor eğer Buda olmazsa rahim filimi dedi