susaMom_ Eyllullu Canım ben ebeyle bu konuyu konuştuğumda suda doğumu destekliyoruz hatta küvetleri arttırıyorlar şuan müsaitseniz atıyorum suyunuz gelmedi sancınız var işte o zaman suda doğum yapılabiliyor dedi
Eyllullu gorkemakdmr Ay evet ben hacettepede yaptirdim güya detaylı ultrason ama 5 dakika sürdü. Hiç böyle detaylı duymamıştım, içime sinmedi kendisi de dedi bazı seylere bakiyoruz her seye bakmiyoruz diye. Şehir hastanesinden randevu aldım orda nasıl ben de merak ediyorum
gorkemakdmr Eyllullu bildiğim kadar bi doktora muayne olmanız gerekiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 31 de randavum var gidince öğrencem zaten bulunduğum ilçede doğumda almıyorlar merkeze gelmem gerek
Tazeanne0606 tazecikanne_ doktorlar değişiyor ama birçok doktora gittim hepsinden de memnun kaldım. Sanki tek biri takibimi yapıyotmuş hissi verdiler. Önceki doğumlarımda hacettepe hastahanesinde tek bir doktor konteolündeydim, bunda farklı doktorlar denk geldikce endişelenmiştim ama korktuğum gibi olmadı hiç. Genel anlamda memnunum doktorlarından. Kibar ve nazik yaklaşıyorlar.
tazecikanne_ Tazeanne0606 anladım bende Necati hocaya gittim iki kere çok yoğun olduğu için çok ilgilenemiyor gibi geldi. Şu an başka şehirdeyim Ankara’ya döndüğüm de 33 haftalık olacağım başka bir doktora randevu alsam bakarlar mı bilemiyorum en azından Necati hocada kaydım var ama o da her gün poliklinikte olmuyor ne yazık ki ne yapacağımı şaşırdım
Eyllullu Tazeanne0606 hacettepede de zaten yoğunluktan ne bizi hatirliyo hoca ne de uzun ilgilenebiliyor, dosyadan okuyor her seferinde, baska doktor okusa da sorun olmaz bence, tek korkum asistanlara biraktiklari oluyor mu poliklinikte
_momandbaby Tazeanne0606 merhaba hacettepedeki sürecinizden biraz bahsedermisiniz doğumunuz nasıl oldu ve nasıl gerçekleşmişti bende 39+5 oldum ama gelen giden yok vallahi en son 5 gün önce catı muayenesi oldum açılman yok ama rahmin yumuşamaya baslamıs dedi doktor
Eyllullu tazecikanne_ ben de Necati hocaya aldim 30 temmuza burda önerdikleri için ama artık kim denk gelirse giderim, hacettepede doçente muayene oluyodum, bilgili bir adam ama yogunluktan o da çok ilgilenemiyor zaten
Eyllullu Melikeakkc aa herkes tek kisilik odalar demis iki kisilik odalar da mi var, hangisine denk gelirse mi oluyor
Bfg Berrysmom ben etlik perinatolojide doğum yaptım sancı çekerken yanına kimseyi almıyorlar kimseyi almayı bırak telefonunuzu bile yanınıza alamıyorsunuz doğum yapıp odanıza geçene kadar. Siz doğum yaptınız mı perinatolojide?
Eyllullu Bfg Ben de hacettepeden bu yuzden vazgectim cok korkuyorum sanci cekerken yalniz kalmaktan ya
Eyllullu Esseraa22 ya güya hacettepede yapti detayli ama 5 dakika sürdü böyle bir detayli hic görmedim, anlatcam durumu hoca uygun görürse istiyorum tekrar detayli bakilsin