Mryem1 16 haftalik hamileyim progestan kullaniyorum ama bazen sulu akintim oluyo su gibi geliyo yani berrak. Ilactan once akintim boyle degildi daha yogun bi kivamda oluyodu normal mi acaba
vilanelle Mryem1 evet özellikle yaz olduğundan terliyoruz da çok akıntı oluyor, 3 gündür unutuyorm progestanı akıntı da bitti ondan oluyo
Mrvmrv78 Mryem1 benim de aynı şekilde bazen beyaz süt kesiği gibi bazen de fitilden sonra sulu gibi akıntım oluyor
Mryem1 vilanelle sizinki de su gibi mi geliyo arada. Bazen ilacla geliyo bazen bildigin berrak su gibi oluyo ilactan demekki icim rahatladı biraz olsun. Siz ne icin kullaniyodunz ilaci. Benim kanamam olmustu o yuzden kullaniyorum hala.
vilanelle Mryem1 valla ben öylesine kullanıyorum bebek iyi yerleşsin diye:) kanama falan olmadı hiç.. ama akıntı bazen dediğiniz gibi su gibi oluyor çoğu zaman ilaç da geliyor, başım dertte yani akıntıyla, kullanan çoğu kişide de böyle..
Mryem1 vilanelle bebekler sağlıklı olsunda akıntıyı çekeriz napalim önemli olan onlarin sağlığı. Kolaylıkla sağlıklı bi sekilde kucaginiza alırsınız inşallah :)