lux38 Sevdam74 evet karından bakıldı 😍genelde kese şeklinden çoğu kişi kız diyor ama siz gbi ve anlıyor dedikleri kişiler erkek diyr
Seyma190623 Asklim 9. Haftamdan sonra hafif sabah bulantılarım ve bel ağrım olmuştu ekstra yorgun oluyodum sabahları yatasım geliyodu sürekli ama uykum gelmiyodu aşermem çok olmadı gibi gibi
Leontiine nazar_73 çok minnak daha kıyamam kese şekli erkek gibi ama değişebilir tabi anlamıyorum pek 🤣
Seyma190623 nazar_73 ayyy çok küçük daha ama benim keseme benziyo vajinal mı bakıldı? Tıpkı benimkine benzediği için erkek diyorum 😂
nazar_73 Leontiine evt çok küçük 🥹 herkes erkek diyo ama daha çok var cinsiyete🐣🫠 Evin ilk torunu olck ondan meraklıyız biraz babası da evin tek çocuğu ondn🫣
Leontiine anneyim01 yuvarlaksa kız fasulye gibi şekilliyse erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum sadece rivayet
nazar_73 Seyma190623 yok gülüm ultrason da baktı karından 5+5 ordan şimdi 6+2 Ayın 30 da da bebeği görmeye gidicz bu sene erkek senesi diyorlar ama 😄 Senin kinin var mı cnm fotosu böyle atabilir misin bakım
nazar_73 Seyma190623 cnm bugün doktora gittim oda mide bulantısı için ordan da ultrason dan bakım dedim yeni kalp atışı duyuldu yavaş yavaş bişey olmaz dimi 2 hafta sonra gel dedi