Ftmgl merhabalar ben 32 haftalık gebeyim fakat ölçümler 28+6 gösteriyor bebek kilosu 1200 gram doktor geride ve kilosu düşük dedi aynı haftada olanlar sizlerde kilo durumu nedir?
Misskaynak Ftmgl canm 26 haftalığıö bebeğim 1 kilo 🤔 bebeğe kilo aldırıcı şeyler yiyomusun? Bi araştır ve o şekil beslenmeye başla endişe edicek durum yok toparlanır en kosa sürede inşallah 🤲🏻
edaozdxx Canım benim 35. haftada bebeğim 31 haftalık gözüküyordu. 1950 gramda sabit kalmıştı. Kilo almadı 4 hafta boyunca. Annem de doktora benimle gelmişti. Bebeğin kilosunu duyunca 1 hafta kadar onda kaldım. Bana sabah kahvaltı sonrası portakal suyu verdi. Ara öğünleri atlatmadı. Maden suyu, muz, ıspanak, haşlama et, tavuk vs. yedirdi. Akşamları meyvem eksik olmadı sabah da yumurta. 5 gün sonra yeniden gittiğimizde doktora 2400 olmuştu. Yarın yeniden kontrolüm var. Bu şekilde beslenmeye devam ediyorum. Sen de beslenmene daha dikkat edersen toparlar bebişin.
Ftmgl edaozdxx ya bende dikkat ediyorum baya ama çok kusuyorum 😞 istahim yok kendimi zorluyorum zorlanınca da istifra ediyorum 3 kilo aldım başladığımdan beri bakalım inşallah toparlar:/