Ecmsyl Annişlerim 🥰aralık bebişleri olanlar kimlerin cinsiyeti belli oldu?? Gerçekten 3. Gebelikte baya bir bekledik aslında perınatolojı 13 . Haftada %80 erkek demişti ama beklemek istedik kesinleşsin diye 🥰 Oğluşumuz geliyor 😍🤲🏻🩵
Leontiine Ecmsyl benimde oğlum oluyorrr sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 15. Haftadayım bende ☺️☺️
Mryem1 Ayseguls_baby saglikla kucaginiza alın insallah. Benim de 16+3 ama cinsiyet daha belli degil erkek hissediyorum nedense:))
Ecmsyl Miranne sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰 aralıkta yeni durumlarımız ‘bu bebek ne zaman uyur?’ yükleniyor 🤣🤣
Ecmsyl durusuuu gün olarak 17+3 ben hissediyorum 10 gündür felan. Kafa aşağıda ayakları yukarıda dedi doktor tabı oynuyorda bugün öyleydi
Ecmsyl 2023f ilk oğlum var 8 yaşına girecek ikinci kızım oda eylülde 6 olucak birde şimdiki miniğimiz🥰
Ecmsyl QueenBahar_ valla hurafelere ınanan bırı değilim çünkü 3. Gebeliğim ve bunda bulantının dibini gördü da once yaşamadım. Kızdada erkekte var dedıklerı herşey vardı 🤭🤭
Aykam38 Ecmsyl aralik annesi olrK 18 +1 iz kız demişti doktor 14 haftada baklim perşembe kontrol va rgene sorucM emin olmak icin😀😀😀
Ecmsyl Aykam38 kesin demeyince doktor çok sıkıcı oluyor beklemek ya ılla bi dönme ihtimali var. Sağlıkla gelsin inşallah😍