Dunyaninencoolannesi Saat 15.00da ultrasona giricem 4 aylığım tam cinsiyeti belli olucak net görmek için aç mı tok mu girmem lazım ne yemeliyim napayım hareketli olsun acil yardım eder misiniz
Minik_04 Dunyaninencoolannesi cikolata ye tatlı biseyler ye bende dün gittim randevuma geciktim diye yiyemedim bacaklariyla kapatmişti kendini bi turlu duzeltmedi kendini😂
Pandapella Dunyaninencoolannesi tok olsan daha iyi canım. Tatlı biseyler de yemelisin hareketlensin minnoş
ElaEge Dunyaninencoolannesi bence yanında götür bi çikolata pozisyonuna baksın belkide beğenicek göstermezse yersin hemen harekete geçiriyormuş çikolata zaten doktorum öyle yaptırıyordu bana
[silindi] Dunyaninencoolannesi benim doktorum ultrasona hep tok gel demişti canım. Hareketlensin istiyorsan Türk kahvesi, vişne suyu, çikolata falan tüketebilirsin bunlar benim kızımı hareketlendiriyordu
Ayseguls_baby Dunyaninencoolannesi ben gitmeden önce çikolata yemiştim hareketlenmişti cinsiyeti rahat görmüştük
twokidsmom Dunyaninencoolannesi tok git ve kesinlikle kuru üzüm ye:) doktorum çikolatadan daha etkili demişti ilk gebeligimde. Simdi 2.ye hamileyim 13 haftalikken kuru üzüm yiyerek gittim icerde tekmeler yumruklar havada uçuyordu 😄😄