Duduuuu adatuna Nasıl kullanıldığını bilmiyorum ki dediğim gibi satış görevlisi içine ayrıca yatak almanıza gerek yok dedi Türkiye’de baktığım modeller hep yatakla birlikte satılıyordu ama burada yataksız hepsi
adatuna Duduuuu eğer eklediğim resimdeki gibi yatak yoksa yatak şart maalesef belki amazondan felan söyleyebilirsiniz
zeynepsonmez625 busra1708_ hiç pişman olmazsınız ilk kullanacağım zaman bir kez elde yıkama programında (30 derece 600 devirde) yıkadım ben herhangi bir dikiş atma sorunu vs yaşamadım sizde öyle yapabilirsiniz 🙂
busra1708_ zeynepsonmez625 çok teşekkür ederim, dışarıya asarak mı kurttunuz yoksa kurutma makinesinde mi peki ☺️
minnakhanimmm Duduuuu park yatak aldım içine de yatak aldım sizin yatak dediğiniz mat onda yatamaz çocuk bide nasıl yatak bulamıyorsunuz ki yatak ölçünüz ne benim aldığım 70×110 aynı olcudede yatak aldım
Melikeakkc Duduuuu Trendyolda sünger yataklar satılıyor 100.100 aramıştım bulamadım satıcıya yazdım o bana şu ürünü sayın al ben sana istediğin ölçüde yollıcam dedi. Öyle yaptık özel olarak istediğim ölçüde yatağı yollamıştı🙏🏼