Herseydenbiktim Haftaya girdik, şimdilik makat gelisli özelden devlete geçtim. Devlette sezeryan oluyor mu? Yoksa cocugun dönmesini mi bekliyorlar? Bir de bi sorum var, Perinatoloji bölümü 23üne randevu verdi böbrek genişliğini kontrol amaçlı, şimdi ben randevu alacak miyim yoksa kendisi 23üne verdi oraya kaydetmiş mi oluyor? Gerçekten bi türlü anlayamıyorum bu hastane işlerini ya çok tedirgin oluyorum rezil olacakmış gibi hissediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
cilginhatun Herseydenbiktim zaten ayın 23 listesinde kayitlisin ekstradan bisey yapman gerekmiyor o tarihte verdiği saatte hastanede ol verilen kağıtla yeterli
ddefnos Herseydenbiktim 23ü için kayıt yaptılarsa ekstra biseye gerek olmuyor. İlk doğumunsa bebek hala donmezse sezeryan yaparlar ama bebek donerse suni sanciyla bile olsa normali deniyorlar ilk etapta saglikla kucağınıza alin
Dadas Herseydenbiktim 23 diyerek kendi belirttiyse mantık olarak randevunuz zaten oluşmuş olur. Ama tabiki daha iyi bilen biri yorum yapabilir. Çok zor bu hastane işleri bende nefret ediyorum ya 🤦♀️
Herseydenbiktim cilginhatun Anladım valla bu konularda elim ayağıma dolaşıyor kendimi rezil ederim diye korkuyorum 😂 teşekkür ederim 💖💖
Herseydenbiktim Dadas Ben valla pek anlamıyorum eşime söyledim bisi yapmaya gerek yoktur herhalde dedi emin olamadım giderim orada yanlış olur diye tedirgin oldum, teşekkür ederim 💖💖
cilginhatun Herseydenbiktim yok hayır o verilen kağıt zaten randevu bilgi kağıdı 23.07.2025 yazıyorsa kagitta yeterli
annesinin_kelebekleri Herseydenbiktim bende perinataloji takipliyim verilen kağıt yeterli zaten onu ama yanınızda bulundurun çünkü onu görmeden hasta kayıtta kayıt açmiyolar . Geçen ben evde unutmuşum git kağıt versinler öyle gel dedi gittim perinataloji bölümden kağıt alıp öyle kayıt yaptırmıştım.
Herseydenbiktim cilginhatun Tamam o zaman valla icim rahatladı çevrem de yok öyle kime soracağımı bilemedim böyle şeyler içinde post açmak istemiyorum ama çok kararsiz kaldım, teşekkür ederim caanımmmm🎀
Dadas Herseydenbiktim ay bende bir soru sorsam bugün 33 haftalık oldum bende. Özeldeki doktorum bir ay daha bana gel dedi çünkü ilaclarim var. Sonra devlete geçersin dedi. 37 haftalık olacağım o zamana kadar devlet beni kabul eder mi ? Bende bundan çok tedirginim. Doktoruma sordum tabiki kabul eder dedi ama ne bilim.
Herseydenbiktim Dadas Ben bi yorumda görmüştüm tam emin değilim ama kabul etmeme durumları olabiliyormuş bence sen yine doktoruna gidersin haftan gelince ama kayıt açılsın en azından bende biraz o yüzden gittim kayıt falan yaptı ebe
Dadas Herseydenbiktim teşekkür ederim canım. Eşime diyeyim de bende gideyim o zaman bu aralar devlete en azından kaydım olsun dediğin gibi 🌸♥️
Eslem2112 Herseydenbiktim bebek dönmezse sezeryan yapıyor 38 haftaya falan kadar sezeryan veriyorlar öbürğnğ bilmiyorum aşkom üstte kalsın