panpancabo Efbees biz de aynı durumdayız 😶 hala karar veremedik 35 haftalık oldum, kapı süsü vs yaptırmak istiyorum ama çocuğun adı yok 😅
Biranne_197 Efbees defne,alya,aden,güneş,liva,ada ,lina ,çağla,esila,melis,elisa,asel,aslı,arya,asya,gamze
mrvunn Efbees Zümra Ecmel Ezmira İkra Hafsa Cennet Erva Meva Aden Afra Çevremde kilerden aklıma gelen güzel isimler, umarım yardımcı olur.
avucundaopucuk Eşim Beril ismini istiyordu ama anlam olarak zümrüt taşı demek hani bir anlamını sevemedim ama isim olarak çok tatlı ama sonunda bizde 33 haftalık karar verdik İlay olacak inşallah ülkenin en güzeli demek anlamı 🙏🥰
2205 Hare İclal Nazenin Mercan Hicran Eftelya Nil Şifa Aysima İlay Kumsal Lavinya Efnan Bade Gülce Nare Elizan Ahsen Nevra Vera Eflin Açelya Feray Sayra Meyra Verda Havle Alya Hüma
3_bebelianne Efbees Vera Mira Defne Nisa Eylül Sare Parla İnci Doğa Duru Nil Nehir Irmak bunlar geldi aklıma
Busecelikose Efbees Benim kızımın ismi Almila Nil 🩷 eğer 2. Çocuk da kız olursa Alara Nehir veya Mercan İlay düşünüyoruz