Admsarzu edos23 kasıklarımda hafif batmalar çekilenler oluyor başka bişi yok suan bide aşırı şişkinlik gaz 😂
Mihrasina_ Valla sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum adetime 7 gün kaldı göğüs hassasiyetim devam ediyor
birumut_ Admsarzu ilişki üzerinden kaç gün geçti benim 5 gün geçti aynı dediğin gibiyimama kuruntu da yapıyor olabilirim
Turkiyem Merhabalar bende 3 Temmuz oldu ve şuan bekliyorum çok sabirsizim bende sizler gibi, ilk deneme benimde ama 7 sene boyunca Doğum Kontrol hapi kullandım Ovulasyon testinde 16 Temmuz Pic olduğunu gördüm
Admsarzu birumut_ 13 Temmuz ovulasyon pik oldu. 14 de çatlamıştı 12 13 14 ilişki ve dün ilişki oldu. 🙂↕️ batmalar var kasığımda rahimde arada bir sancı anlık geliyor bide su gibi akıntı var bugün başka bir belirti yok şimdilik bilmiyorum biraz daha beklicem bat 28 Temmuz
Ftmnur11 Belirtiniz varmı arkadaşlar ? Ben adet olacağımı hissediyorum.belim ağrıyor 😄 pkosum zaten umudum az
birumut_ Ftmnur11 kaşık ağrılarım var arada vajina batması da yaşıyorum ama adeti bekleyeceğim daha var :(((
Ftmnur11 birumut_ ben sanmiyorum yine olmamistir eminim.13-14-15 temmuz akıntım oldu.umitlenip değerlendirdim ama sanmıyorum Bekleyecez mecbur 😄
birumut_ Ftmnur11 benim de öyle 14 ünde değerlendirdik bekliyoruz ama ilk çok ümitlendim şimdi o ümidim de bitti içimde ki his olmayacak gibi 🥹
Mihrasina_ En son 1 temmuzda adetim bitmişti kozlar 21 temmuzda kan verdim 0.2 idi baya ağladım sonra 27 temmuzda idrar testi baya pozitif gelince bir daha kan verdim ve 80 çıktı ümidinizi kaybetmeyin. 🥹