Halista Busra_acr03 prego arteon,prego concorde,bagi neo2 arasında kararsızım ben 😅 hepsininde açılıp kapanması rahat
deletedmom43191 Busra_acr03 ay valla bende köşede bekleyeyim benimkide kırıldı ya yeni alma yolu gözüktü bana 3 cocuk büyüttü artik emekli oldu 🤣🤣🤣
Busecelikose Busra_acr03 prego mios kullanıyoruz biz, prego concorde ve prego noax da aynı özellikte bebek arabaları, çok ufak farkları var. Biz mios kullandığımız için gönül rahatlığıyla önerebilirim çok memnunuz
fatmanurucak Halista concorde çok hafif. Arteon da çift yön yapmak için kaldırıp çevirmek gerekiyor. Ben cocncorde tavsiye ederim
Elaozkan Birkaç gün önce maxi cosi lara2 bebek arabası satın aldım kabin boy arabaya puset takılabiliyor çok kullanışlı genelde travel sistem alanlar bir yıl sonra pişman oluyor puseti çıkardığınızda kabin boy araba oluyor 6.4kilo hepsiburada da indirimde
deletedmom43191 cansuuu__ genel olarak çift yönlü olması daha iyi bebeğinizi sürekli görmeniz her zaman faydalıdır
Elaozkan cansuuu__ üstünde puset var zaten 1 yıla kadar o şekilde kullanıyorsunuz istediğiniz zaman çıkarıp 1 yaşından sonra kabin şeklinde kullanabilirsiniz
cansuuu__ deletedmom43191 peki puset şart mı onu da soruyum ilk bebeğim sıfır tecrübe çok kafam karışık bu araba konusunda 🤦🏻♀️
Halista fatmanurucak tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Travel ama yormayan açılıp kapanması kolay hafif model arayışındaydım. Direkt kullanan sizden yorumu duymak sevindirdi 😊
deletedmom43191 cansuuu__ ben bu arabayı kullanıyorum diğeri kırıldığı icin bunu bugun aldim kullanışlı gayet guzel benimde yenidogan bebeğim var boyle biseyde düşünebilirsin diye soyledim