Biraz içimi dökmek istedim hamilelikte meme kanseri tanısı alanlar var mıdır ?
4 yıl cocuk istedim tüp bebeğe başladım, bu süreçte anestezisiz rahim filmi çekildim hatalı çektiler
Yumurta toplattım 41 adet yumurtam oldu OHSS sendromu oldum bu yüzden iç organlarım su topladı hastanede yattım
Tüp bebekte bebek kayıplarım oldu kaç kere
Kendimi bildim bileli pkos vardır
Bir gün mide ağrısı ile uyandım 4 gün doktor gezdim teşhis alamadım en sonunda bir yer teşhis koydu bağırsaklarım birbirinin içine geçmiş sakın eve gitme ölürsün dediler
Nadir bi ameliyatmış gazeteye çıktım, teşhisten fazlası varmış ince bağırsak kalın bağırsak apandisit birbirinin içine gecmiş apandisit patlamış ölmek üzereyken kurtardılar kolon kanserinden şüphelendiler onkolojide yattım bunun sebebi çikolata kistiymiş
Sonra kendiliginden hamile kaldım çok mutlu oldum hamilelik rahat geciyordu derken apseli diş çektirdim üstüne bi hafta boynumdan ayaklarıma kadar kasıldım sinir kasılması oldu hala düzelmiş değilim en azından sadece tutukluk kaldı
Şimdi de kanser olduğumu öğrendim. İçimi dökmek istedim çünkü çok yoruldum çocuğuma bakabilecek miyim emzirebilecek miyim kemoterapiyi kaldirabilecek miyim hic bilmiyorum. Burada not olarak kalsın her seyi yendiğimde insallah burayı güncelleyeceğim