Nalkan Kızlar 34+1 haftadayım bugün idrarda protein baktırmıştım 105 çıktı bir sorun olur mu doktoruma ulaşamadım ?
tugcesakir33 Nalkan cnm tansiyon na baktır Yüksek se drunla görüş idrarda protein gebelık zehirlenmesine neden olabilir
Nalkan tugcesakir33 cnm yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim doktoruma ulaştım sonucumun gayet iyi olduğunu fakat tansiyon takibine devam etmem gerektiğini söyledi haftaya da kontrolüm var zaten 😊
tugcesakir33 Nalkan ozaman dr una ulasana kadar bekle cnm idrarda protein in en kötü yani tansiyon yükseklıgı ben yattım hastanede yeni toparladım gebelık Zehirlenmesine yol acıyor gecmıs olsun sağlıkla kavuş bebişine
edaozdxx Ben de gebelik zehirlenmesine sebep oluyor idrarda protein sıkıntılı bir durum diye biliyorum. Bence doktoruna ulaşamazsan bile bir acile görün.
Nalkan edaozdxx cnm yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim doktoruma ulaştım sonucumun gayet iyi olduğunu fakat tansiyon takibine devam etmem gerektiğini söyledi haftaya da kontrolüm var zaten😊