Dlkuzn ozlem7090 hemen doktora gidin kanda değerim 1021 çıktı ama usg de birsey yok vajinal baktı yok tekrar test aldı 40 saat sonra değer 2297 çıktı muayenelerde hala gebelik bulgusu yok betaya göre gebelik var ama dış veya kimyasal olabilir dediler doktora gidip emin olur inşallah Allah gönlüne göre verir
Gizemce1- ozlem7090 yani ablacım kırmak istemem ama bizcesi mi kalmış zaten beta 1000üstü siz de biliyorsunuz ki gebelik var Allah nasip ederse. Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
ozlem7090 Hayırlısı olsun sizin içinde ☺️ Değerinize göre kaç haftalık oluyor , ben DR a yarın gideceğim de
fehuvenus Gizemce1- muhtemelen maksat sormak değil dile getirmek. Sadece müjde diye paylaşsalar keşke ama kıpkırmızı testleri de var mı diye attıklarını görüyoruz😂
ozlem7090 @fehuvenus yok aslında öyle değil yukarıda da bir arkadaş açıklamış zaten , hormon değeri artsa bile bazen bakın boş çıkabiliyormuş benim de ilki hamileliğim olacağı için tecrübesizim açıkçası sormamdaki maksat buydu çünkü dr a henüz gitmemiştim idrar ve kan testleri sonuclari ile sordum 🤭 neyse özetle sizin dediğiniz noktaya geleyim dr gittim ve bu kez müjde olarak yazayım o zaman gebeyimmmm🥳🥳🥳