liyamm55 Denizj Aynen valla 3’cü gebelik olmasına rağmen çok korkuyorum 😂allahım sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 😍
A_T_B142601 liyamm55 11 aylık bi bebeğim var doğumum sağlıklı bir şekilde geçsin istiyorum aklım onda 😭 onu şimdiden çok özlüyorum suan çok şükür koynumda doğuma girdiğimde yalnız olucam esim bebeğimize bakicak inşallah kolay hızlı ve sağlıklı bir şekilde doğumum olur
liyamm55 A_T_B142601 Benim hicbişeyim hazır değil daha yarın temizliğe başlayacağım hafta sonu hazırlarım dogurmazsam 😂
liyamm55 A_T_B142601 Benimde kızım 1 yaşında oğlum 8 olacak kızım bana çok düşkün onu nasıl bırakacam bilmiyorum valla
A_T_B142601 liyamm55 ay valla çok üzülüyorum bebeğimin yatağı benim yanımda elimi uzatsam dokunurum ama içim öyle buruk ki kendim yatağıma aldım onu çok kötüyüm suan gerçekten hemen doğurmak istiyorum
liyamm55 A_T_B142601 Kendi isteginlemi getirdin acaba benim kazaydı yoksa hiç düşünmüyordum 2 tane yeterdi 😂
A_T_B142601 liyamm55 biz eşimle istiyorduk ama hiç beklemdimiz anda oldu iyikide oldu çok seviniyorum ama aklım bebegimde
Minikbebis1 Son sıfır 40+2 daha ne gelen var ne giden bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı stres oluyorum ne yapacağım bilmiyorum artık bir an önce doğsun istiyorum
Emlly Minikbebis1 bugün yarın kesin gelir zaten bu haftada doktor sık sık kontrolünü yapıyordur benim kızım da bu kadar geç geldi doktor Eğer gelmezse artık sezeyane alırız demişti ama o hafta gelmişti kızım 🥹
liyamm55 Gyubnkin Ne güzel keyfini çıkar valla biz 3 haftalıktan başladık şuan 14 gün kaldı ama zaman çok hızlı geçiyor nasıl geçti anlamadım 😍