sunkiss boşanma davası aç hemen hamile kadınsın, ailene sığın, sana ve bebeğe nafaka ve tazminat iste avukata söyle baro dan biri olunca sana çok masrafa gelmiyor diye biliyorum ilk kez yapan adam devam eder o çocuk doğduktan sonra ağlıyor durmuyor diye de şiddet gösterir sana kesin işe gidince git adliyeye işlemleri başlat canım bebeğini ve kendini düşün altınlarını da sakla daha iyi benimkileri aldılar bile benden zaten bide sen ilk kez şiddet görmüşsün ben 25 yaşındayım yaşımdan fazla gördüm 1 yıllık evliyim daha bak ailesi yüzünden kardeşi yüzünden çok dövdü beni ama suçlu hepsinde ben oldum vücudumun yarısından çoğu morardı boşanamadim çalışmıyorum, sağlık sigortam, güvencem yok hiç, bana nafaka tazminat vermemek için her şeyi yapar, ne altınlarım var ne de mehirim sorulmadı bile bana mehir parasız pulsuzum yemin ederim eve market, pazar yapar hep boğazina bakar, 2 ayda bir 2 bin tl para verir tamam karnımda şuan 8 aylık bebek elalemden para dileniyorum utanmasam dilencilik ya da o.rus.uluk yapcam o kadar bakmıyor bana gerçekten