Edoss Kızlar çok sinirliyim 5 aylık olduk bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim. Daha bir çorap bile alamadım. Her defasında doktor ultrason bozuk 2 3 hafta sonra gel diyor 1.5 ay oldu hala bebeğimi göremedim. Dıger hastanelerde çok uzak ama yarın insallah başka hastaneye gidicez. Ögŕenmek istiyorum artik.
Meryemabf Edoss Yani ne kadar uzak olursa olsun çoktan gidip öğrenmiştim öyle saçmalık mı olur canım git mutlaka çok bile durmuşsun
minedmr Edoss Öncelikle lütfen hastaneni bir değerlendir. Başka hiç mi hastane yok yakınında ? Nerede oturuyorsunuz ? Mesafe uzak olsa da daha sonra o hastanede devam edemesende düzgün bir yere gidip baktırman lazım 😬
Eih92 Edoss canım devlet hastanesine yada üniversite hastanesine gidiyorsan biraz geç derler bende aynıyım sinirlenmene gerek Yok hatta 22 haftaya kadar demiyorlar kimisi benim ki kız tahmin etti ama garanti demedi ayrıntılı ultrason var haftaya orda derler mutlaka. Ama ben yine sonra bir belki özel hastaneye giderim son kez ne olur ne olmaz ama hastaneme doktoruma güveniyorum.
Esraaaahmey Edoss bende 5 aylıktım hala göstermemişti En son gösterdi kız dedi yanı sizinki de büyük bir ihtimalle kızdır kızlar bir tık daha geç gösteriyor 😀
Merveangel Esraaaahmey cnm bence onunla alakasi yok ilk oglumda 6 aydan önce gostermedi hep kapadi bacaklarini erkek olduğunu öğrendik simdi ise 22 haftalıkta öğrendim hep yarim açtı tam göremedik ikinci oglumuz geliyor özele gittim ikisindede bebekle alakalı bir durum bence 😂
Edoss Misskaynak aynn öyle canım izmir kemalpaşadayim 1 tane hastane we 1 tane kdin dogum doktoru war
Misskaynak Edoss bebeğin durumunu görmesi gerek suyunu kilosunu canm bnm kesinlikle değiştir orda da doğurma
Mrvkrc Edoss ne sacma yaa izmir gibi yerde tek hastanede tek doktor. En erzincandayim arastirma hastanesinde sadde 9 tane doktor var hepsi birbirinden iyi hangisi daha boşsa ona girip bakılıp çıkıyoruz hemen.
Askkokuluyavrum Edoss Bornova’ya yakınsın gelsene trafik hastanesine böyle güzel bir hastane arasan bulamazsın özellikle Esra hanım bi Harika 🙏🙏
Kuzum-naz Edoss banda dr oyle dese muaneye dahi gitmem. Makina bozuk ne demek bebegin durumunu nasil goruyo o zaman . Hadtaneyi degistirin bence
Elvn Edoss baska hastaneye gt canm madem ultrason bozuksa cinsiyet onemli degl saglikli olsn bnce ama nasil o bozuk ultrasn makinesiyle bebegin gelisimine nasl bakabiliyr madem bozuk veriler ya yanlssa yani insann kafasna takilir
Elvn Edoss kendini gstrmiyorsa ayri ama ultrasn makinasi bozuksa sacma hic bir seklde guvenlmz canm saglik acisindn
Sengulkrgz Askkokuluyavrum ya gostermesede doktor durusundan kemik yapisindan keseeen anliyor b3nde de gormemisti gahmini erkrk dedi 15 haftada kesin erkek dedi.. pipiyide gorduk😃
Sengulkrgz Askkokuluyavrum atmayi bilmiyorum.ki beceremedim resim agmayi...elleri kollari herseyi belli yavrumun yaaa ayy ayy