Katya1 lizge_2 24 hafta olduk bugün, bizimki bu saatlerde hareketleniyo tekmelerin haddi hesabı yok gün icinde tembel uyuyo heralde şimdide beni uyutmuyor 😂
Gamzeahmet123 Katya1 benim bebeğim 19+2 haftalık üç gündür hissediyorum hareketlerini gündüz bir şey yok ilk gündüz hissettim bu saate kadar hareket yok bu saat olunca sanki içerde yüzüyor gibimi anlatsam gıdıklıyor gibimi desem bilmiyorum ama kıpır kıpır oluyor akşam a kadar ama ben kafamda kurmaktan akşam edemiyorum neden hareket etmiyor bir şey mi oldu aç mı kaldım acaba iştahsızım çünkü ona zarar mı verdim diye diye bu saate kadar kuruyorum bu saatler olunca da o hareket ederken ben mest oluyorum
lizge_2 Katya1 Aynen benim bebe doğunca yaramaz olacak heralde😄 ultrasondada daha çok baya hareketli doktor hiç böyle hareketli bir bebek görmemiştim dedi😄
lizge_2 yildizz13 Bizdede savaş var bazen düşünüyorum bu sıcak havalarda bebekler içerde nasıl dayanıyor 😄😄
lizge_2 Gamzeahmet123 Bende de bazen hareket etmediği zaman öyle düşünceler ve telaşlar oluyor sonra hareket edince rahatlıyorum😄
benim-kalbim-o lizge_2 35 haftalık çoook aşırı hareketlendi son 1 haftadır çıkacak gibi resmen can yakıyor ve uyutmuyor 🥲
lizge_2 benim-kalbim-o Son haftalarda daha hareketli oluyorlar senin bebek çıkmak istiyor artık heralde ama erken 1 2 hafta daha beklesin 😄 sağlıcakla gelsin inşallah 🐣
yildizz13 lizge_2 onu bende düşünüyorum bu sıcakta çok. Fenayım acaba diyorum o. Nabiyor ama iyi galiba keyfi de yerinde maşallah 🤣
busra1708_ O haftalardayken akşam 10 da başlardı hareketleri 20-30 hareket arası olurdı ama minik ve arka arkaya hareketler de dahill Şu an 30 haftalığım gecesi gündüzü yok, hareketini de artık saymıyorum bile 😄
lizge_2 busra1708_ Benim bebek inatçı biraz hareket ettigi zaman bana tepki versin diye parmaklarımı karnımda gezdiriyorum hareket etmeyi bırakıyor 2 dk sonra tekrar özüne dönüyor hareket etmeye başlıyor çok fazla😄😄