nebakiyonkomikmi Başından beri devlete gidiyorum son 1 2 hafta kala özele gitsem doğum için kabul ederler mi ve bunun için ekstra ücret talep ederler mi bilgisi olan var mı
1prensesannesi01 nebakiyonkomikmi Canım ben 33. Haftamda değiştim yani özel hastane ise onlar ticaret gözüyle bakıyorlar Bi nevi neden sorun olsun ki gidin durumu izah edin kabul edecektir yani
nebakiyonkomikmi Bebissever doktorun mu kabul etmesi gerekir yoksa hastanenin mi ödemeyi hastaneye yapacağız sonuçta doktorluk bı durum var mı ki burda gidip sormam lazım ama çok zorlanıyorum artik
Ozlem1297 nebakiyonkomikmi özellerde sorun olacağını düşünmüyorum parayı veren düdüğü çalar hesabı arkadaşımın son dakika özele geçmesi gerekti1 günde arayıp ayarlayıp doğum gerçekleşti şükür ve doktoru çok çok iyiydi yılların doktoru sorun olmaz inşallah sizdede
eylulll01 nebakiyonkomikmi Doktor’a göre değişiyordur yani karşındaki kabul ederse , ben kabul edilmiyor diye biliyorum
cauuv1 nebakiyonkomikmi medicalparkta kabul ediyolar son dakika yabancı bi hasta direk dogum icin gelmisti ilk kez ve normal dogum yaptırmıslardı