Kubrarana Kızlar 26+5 hamileyim üçüncü ayımdan beri çatlak kremi kullanıyorum o zamanlar hergün değil ama her duş sonrası mutlaka kullanırdım ama beşinci ay itibari ile her gece kullanıyorum şimdi farkettim göbeğimin alt kısmında damar çıkmış gibi bir kaç şerit var çatlak mı o yoksa başka bir şey mi ? Çok moralim bozuldu ya çatlaksa çok üzülüyorum o kadar pahalı kremler alıp kullandım çünkü en iyisi diye 😒🤦🏼♀️
Ozge1008 Kubrarana çatlak olacaksa oluyo bence ne yaparsan yap🤷🏻♀️ 39 haftalığım bi tane bile çatlağım yok hiçbi şeyde kullanmadım canım. Kesinlike vücuduna bağlı bi şey
Nursen21 Kubrarana Canım çoğunlukla genetik bi durum bu yani aileden geliyor bu durum Bende badem yağı ve normal günlük krem kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak
Gulay123 Kubrarana çatlaktır canım benimde alt tarafta oldu 32 haftadan sonra malesef olcaksa oluyor 😞
Kubrarana srpaca sinozun çatlak kremini ki onda da çok memnuniyet vardı ama demek yapı meselesi dediğiniz gibi 🤦🏼♀️
Gulllll Kubrarana 28 haftadayim daha catlak yok. Dr uma sordugumda en pahali kremide sursen catlak olacagi varsa olur dedi.
Direnberxx Kubrarana hiç üzülme eger kremi kullanmasaydın o görduklerın tum karnında oluşcaktı belki daha fazla
srpaca Kubrarana olsun Kuzum analık artık bunlara fazla takmayacağız 🥰 inşallah çoğalmaz bi krem vardı oluşan çatlaklar için onu deneriz sonra