Momdenizzzz Kızlar bu ara çok duyuyorum sosyal medyada görüyorum bebeği kayınvalidesi görümcesi eltisi gibi kişilerin anneden habersiz emzirdiğini böyle bir şey yaşayan var mı en çok korktuğum şeylerden biri
3_bebelianne Momdenizzzz çevrendekilerin karakter ve nasıl olduğuna bağlı öpme konusuda çok var benim öpen cesaret eden olmadı nebilim emzirmeyi zaten kimse yapamaz
Gamzeahmet123 Momdenizzzz 19+2 haftalık etrafımdaki herkesi uyarıyorum çocuğumu emzirmeyin diye 🤣şimdiden başladım ben öyle saçma şey mi olur bebek annenin memesini tutmazmış yoksa emzik versinler yada emzirilmeyen bebek Anne’nin memesini neden tutuyor benim gördüğümde açiklama öyleydi anne memesini tutması için yapılıyormuş asıl amaç ne bilmiyorum ama hayatım boyunca duyduğum en saçma şeyler arasında yer alıyor
Seval392 Valla benim kardeşim oldu babannem memesini turturdıydu kocaman kadındı hiç unutmam ama yapsa kv napıyon sen dçye elinden alırım tersler kızarım yani
Momdenizzzz Gamzeahmet123 çok sapıkça ya gerçekten olabilir mi böyle bişey bende kendi kokusuna alıştırmak için yapanlar var diye biliyorum
Gamzeahmet123 Momdenizzzz dediğim gibi kendi çevremde kimseden duymadım hatta ben diyince dalga geçenler de oldu ama sosyal medya uydırması da olabilir çünkü her yerde farklı yazılıyor demek ki ben memeyi tuttması için yapıldığını okudum siz kokuya alışması için bir başkası kim bilir ne diye okudu
Aysecan0335 Çok enteresan bişey ya ben başkasının bebeğini niye emzirmek isteyeyim mesela yanii bunu neden isterlerki. ben kaynana olucam ve torunumu emzirmek isticem neden yani çok merak ediyorum hangi kafayı yaşıyorlar