momofmychildren Kizlar kızım 1 yaşında çok zor bir bebek 🥲 en son ilişkimiz geri çekilme yöntemi ile oldu düzensiz adet oluyorum hamile kalma olasılığım var olursa da sorun etmeyeceğim ancak sezeryanla doğum yaptım ve aralarında 1 buçuk yaş olacak bir yanim deli misin diyor bir yanım güzel olur diyor sizce yaş aralığı ne olmalı ve hamile isem sezaryen sorun olur mu ?
2cocuk2kopek momofmychildren zaten 1 yaşındaymış hamileyseniz hemen hemen 2 yi görecek sezaryen için çok sorun olmaz .
Kezban_422 momofmychildren canım ben 2021 de oğlumu doğurdum sonra 2022 de hamile kaldım aralarında bir buçuk yaş olcaktı ama mool gebelik miş nasip olmadı zor olurdu illaki çünkü sezeryan yerin iyleşmesi uzun sürüyor bazen baya şuan hamileyim ve oğlum dört yaşında herkez demişti ikinciye hamile oldugumda işte çocuk daha küçük dıe fln ama bende arka arkaya büyürler demiştim yani şuanda sana bşy diyemiyorum yaşamadım malesef yaşayanlar yazacaktır umarım 😊😊
BirAnneikibebek0 momofmychildren ben hamileyim şuan ikisinin de doğum günü eylülde aralarında tam 3 yaş var şu an ideal diye düşünüyorum
momofmychildren Kezban_422 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ♥️ hem çok istiyorum hem korkuyorum bilmiyorum 🥲
bsrkrts Bunla ilgili bir yazı okumuştum ilk çocuk 18 aylıktan önce doğurursan veya 5 yaşından sonra doğurursan kıskançlık dönemine denk gelmez daha sağlıklı kardeşlik ilişkileri olur diye. Bir de herkesin iyileşme süreci farklı benim 4-5 ayda hızlıca toparladı ama arkadaşım 2 sene sonra bile doktor karnının içi peynir gibi hiç iyileşme olmamış demişti. Sizinde süreç içinde toparlanır beslenme düzeninize dikkat ederseniz diye düşünüyorum
momofmychildren bsrkrts ben toparlandım çok şükür hem fiziken hem ruhen iyiyim bebeim bazen beni deli etse de 😂 bazen ikinciyi erken istiyorum bir de şu an 30 yaşındayım çok geç kalmak da istemiyorum
Kezban_422 momofmychildren momofmychildren saol cnm bnm arkadaım da hamile onlada 2 yaş olacak hemen hemen e onunda oğlu var 2 yaşınaa girmedi daha ama bence bşy olmaz Allah’ın izniyle
ikiprensesannesi___ momofmychildren benim iki kızım arasında 2 yaş var şimdi 3. Ye doğuma gittiğim ay küçük kızım iki yaşını doldurmuş olacak sezeryanla olacak korkmuyor değilim ama yapacak bi’şey de yok, 😁
ikiprensesannesi___ momofmychildren bize de sürpriz oldu diyebilirim 😁ama çok şükür iyi’ki geldi 😊hakkınızda hayır’lısı olsun inşallah
turkubek Eğer kendi mentaline güveniyorsan ve etrafında sana arada bir de olsa destek atacak birileri varsa neden olmasın ki 😊 ama 2 yaştan bildiriyorum şuan oğluma bakarken küçük bir bebeği emzirdiğimi uyuttuğumu düşünemiyorum. Yapanlara Allah ayrı bir sabır veriyor demek ki 😂
Naazli momofmychildren 2 kızımın arası 3 yaş. Ben 3 veya 4 ün ideal olduğunu düşünüyorum. Bizde kıskançlık olmadı. Küçük kızım 40 günlük süreç şuan çok iyi gidiyor. Büyük çocuğun biraz bilinçli olması iyi oluyor. Sizin bebiş küçükmüş ikiz gibi olurlar. Biraz zorlanırsınız ama annelik zaten kolay değil 🥰 bi kaç sene sonra birbirlerinin en yakın arkadaşı olurlar 🩷
supermooomy Benim 3,5 yaşında bir kızım var ve şu an tekrar hamileyim aralarında hemen hemen 4,5 yaş olacak kızım kendisi kardeş istiyor şu an 4-5 yaş olduğunda daha bilinçli olduklarını düşünüyorum