Dilandemt Busra2013 bende de aynı sorun oldu baya olmuş sonuç ne oldu Allah rızası için cevap verir misiniz bende çok korkuyorum
Busra2013 Dilandemt 1 ay oldu dogurdum😃hıcbıseyı yok cok saglıklı allaha sukur bırazcık kucuk sadece😃 2880 48 cm dpgdu suan 1 aylık en son 1 hafta once 3530 olmustu kılosu yanı dogunca alıyorlar korkma
Dilandemt Busra2013 ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun peki doğumunuz sezaryen mi oldu normal doğum mu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Dilandemt Busra2013 içimi rahatlattınız valla Allah bir değil bin kere razı olsun küvez vs falan olur diye korkmuştum çok mutlu oldum adınıza çok sağolun
Busra2013 Dilandemt yok canım gayet saglıklı allaha sukur kuveze fln alınmadı 2880 48 cm dogdu cok kucuktu ama kuveze alınmadı
Seyda-06 Busra2013 bende bu haftaya kadar hiç bişey yoktu 36 +2 de karın çevresi 5 gün kadar geri dedi ama toparlar haftaya bakarız yine dedi bekliyorum salıyı dört gözle
meltemerennn Benimde 24+5 doktor 23 haftayla uyumlu karnı dedi korktum biraz nasıl düzelir vitaminleri felan alıyorum
Busra2013 meltemerennn valla ben dogurdum benımkı 1 hafta gerıydı extra busı yapmadım gayet saglıklı korkma mınyon bıraz 2880 48 cm dogdu kuveze fln alınmadı ama