Birbebisannesi Kızlar 16 haftalık gebeyim başım çatlıyor parol içsem bir şey olur mu? Dayanamıyorum. Yürüyüş yapayım dedim hava iyi gelir dedm yok kötüyüm
SuEr_Tu1512 Birbebisannesi İçebiliyorsun tabi ama bitki çayı falan içip, başına vikis sürsen ve karanlık odada uyusan daha iyi olur bence. Bu saatlerde başım ağrıdığında ben öyle yapıyorum sabaha kadar geçmemiş olursa, kahvaltıdan sonra içiyorum🤷♀️
Pandapella Birbebisannesi parol icebilirsin bana bı faydası olmuyor ama sıcak havaya dikkat et güneş baş ağrısını tetikliyor ve çok ayakta kalıp yorulmak da bunlara dikkat et belki faydası olur
hayalperest2310 Birbebisannesi zararı yok canım içebiliyor benim migrenim var bende alıyorum hamileler alabiliyor
Sydnr58 Birbebisannesi bende bugün öyleyim ya gece uyuyamadım sıcaktan ondan oldu. Dayanılmayacak gibiyse acilde serum yaptır canım içine parol koyuyorlar diye biliyorum bana iyi geliyordu
aycicek_ Birbebisannesi canım geçmiş olsun geçmeyem baş ağrısıysa bence önce hastaneye git belki farklı hir sebebi vardır Allah korusun
SuEr_Tu1512 Melickaya Pardon da hangisi önerilmiyor? Adaçayı hariç bişeyin yasak olmadığını biliyorum.
hemsireblog1 SuEr_Tu1512 ıhlamur ve nanelimon harici bitki çayları risk oluşturur. Siz içtiğinizde sorun olmamıştır ama başkasına önermeyin. Bu söylediklerimde günde 1 bardak sadece. Parolda içmemek için direnmesin kimse. Şiddetli baş ağrısıyla tansiyonunuz yükseliyor. Buda gebelikte istenmeyen bir durum. Bir tane için. Kesmiyor ise ağrınızı acile başvurun. Acilde de zaten direk parol takıyorlar.