Figennn [bilinmeyen] Utanıcak birşey yok ki canım♥️ Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşAllah en yakın zamanda canım🤲🏻😘
Muhammedamine [bilinmeyen] Rabbim sana en hayırlı zamanda hayılı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip eylesin canım benim 🤲🏻 Seni biliyorum ☺️ İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin
aysecakir Nigar27 doktorunuz en fazla Ne kadar bekleyecek acaba ? Bizim de 39+0 arada karnımın altına sancı giriyor o kadar🙄 bi an çok mutlu oluyorum sonra mutluluğum yarım kalıyor 🤭
Muhammedamine [bilinmeyen] bende 3 düşükten sonra oğluma kavuştum sabır et dua et olucak inan bu gebeliğinde Rabbim kucağına almayı nasip edick inanmaktan vazgeçme ve psikolojini hep iyi tut
Figennn [bilinmeyen] 😥 Rabbim kimseye yaşatmasın canım😞 İnşallah en yakın zamanda Rabbim kucağını doldurur🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Muhammedamine [bilinmeyen] Aminn İnşAllah Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin yok canım ben istedim ama doktorum gerek yok demişti ben görebiliyorum temiz olduğunu demişti . Ama bir zararı yok hiçbirşey olmasa bile ufack bir tılanıklığı dahi açıyor bikaç arkadaşım rahim filminden sonra hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yaptı . darısı başına İnşAllah