esraayyyyyyyycoo Bence aşermenin 2 türlüsü var bi durduk yere aklına gelip canı aşeren bar birde bir yerde birinde görüp aşeren var ben mesela bugün tv izlerken lahmacun gördüm canım çekti hemen çok garip bişi aşermek sanki niyetlisinde böyle çok canın çeker onun gibi benim aşermenin dışında hep ekşi yedim ve erkek bebeğim şuan 20 haftalık ve hala ekşi yerim
gizemm88 QueenBahar_ ben bir tuz istiyordu canım sonra erik artık hep tatlı istiyorum :)) 14 haftalığım oğlum olacak benim de ilk hamileliğim
Ezgicnts QueenBahar_ 31+5 den selamlarrr🦋hamileliğimin ilk ayında hiçbişi yiyemedim sadece tuzlu kreker yedim çünkü midem bulandı sonrasında mide bulantılarım kesildi normal hayatıma geri döndüm sonraki 2 3 ay canım aşırı derece ekşi tuzlu çekti hep limon turşu gibi şeyler yedim sonra onu da bıraktım bu zamana geldik ne bi aşerme ne bi tiksinme ne bi bulantı ne bi ağrı sızı hiçbirşeyim yok sadece bu sıra çok başım dönüyor içimde çocuğu hissetmesem hamile değilim dicemm😂😂😂hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🦋♥️
nuran54 Benim bu 3 cü gebeliğim ikisinde de normal şeyler aş ermiştim tatlı tuzlu ekşi gibi ama bunda hiç tatmadığım bilmediğim şırdan ve mumbar aş eriyorum 37 haftaya girdim ama yiyemedim doktorum sakat et tüketme dediği için doğum yapınca ilk işim onları yemek olucak 😂
Meral_63 QueenBahar_ AŞURE,ERİK KARPUZ ÜZÜM,ÇİĞ KÖFTE, KÜNEFE, MÜRDÜM ERİĞİ, TURŞU, KEBAP, KORUK EKŞİ EKŞİ,KELE PAÇA, TAHİNLİ HELVA 15 HAFTALIK HAMİLEYİM DOKTOR KIZ BEBİSE BENZİYOR DEDİ 💗
bohembircadi 9+2yiz normalde hep eksi ve tuzlu şey istiyor canım ama gecenlerde dümdüz sade kek istedi böyle sıcacık kek ama gebelik sekeri çıktığı için yiyemiyorum. Asersem de sadece asermekle kalıyorum. Ama şükür ki turşu yiyebiliyorum. Kütür kütür çerez gibi kornison turşusu yiyorum. 😍🤤