Benim ilk doğumum aşırı pozitifti 🎀🌼 1 Mayıs 2023 sabahı uyandım planlı sezeryanim vardı kalktım güzelce duşumu abdestimi aldım yasin okudum dualarımı okudum ve evden çıktık. Hastaneye gittiğimizde ilk doktorumuz gördü ardından yatış katına ciktik form, belge damaryolu vs halledildi nst bağladım. Önlük giydim ve beklemeye başladım. Eşim ben su alayım diye gitti veee o arada beni alıp doğuma götürdüler.😅 Ameliaythanede anestezici geldi belinden iğne yapicam dedi yaptı hiç hissetmedim. Sonrasinda uzandım sonda takıldı konrtoller yapıldı ve doğum başladı. Bebişim 5 dakika içinde geldi sesini duyunca ağladım sonrasında giydirip getirdiler yanağıma koydular oyy pamuk gibiydi. Ameliyatım bitti yaklaşık 8 saat yattım. Kalkmayı çok istiyordum sürekli kaldırın diye yalvardım. Daha sonrasında ilk kalkis zamanı geldi hemşire sadece elimden tutup oturur pozisyona getirdi ve ustumj giydirdiler ilk kalkisimı kendim yaptım ve çok şükür ki desteksiz yuruyebilmiştim. Daha sonrasında sürekli kısa kısa ama sık sık yürüyüşler yaptım bu beni inanılmaz rahatlattı. Ertesi gün evimize çıktık ve herşey yolundaydı çok rahat çok pozitif bir doğum olmuştu. Şimdi Allah izin verirse ikinci bebişimi kucağıma almama 1.5 ay kaldı. Dogumumun yine aynı şekilde olmasını temenni ediyorum. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. 🫂❤️