Ikooo_01 Selam kızlar 38+6 tüm şuan 2 normal doğumum var üçüncü doğumumu bu hastanede yapmayı düşünüyorum doğumunu burada yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi merak ediyorum
deletedmom43191 Ikooo_01 dogum yapmadım ama oğlumun tedavisi icin sürekli gidip geliyorum tanıdığım her insan guleryuzluydu orda gittiğim doktorlarda aynı sekil eminimki dogum ekibide iyidir @Efcmm
minikkurabiyelerinannesi Ikooo_01 Ben yapmadım yapan arkadaşım var memnun kaldı ama yapan kuzenim var bir daha asla diyor bilemedim 🥹 bu arada onlar sezaryen oldu belki o yüzden farklıdır
mavikalpvemavikalp Ikooo_01 benim bi arkadaşım yapmıştı çok memnundu altıma varana kadar onlar aldılar diyor Bende oraya gidiyorum orda yapmayı düşünüyorum
Ikooo_01 deletedmom43191 teşekkür ederim cevabınız için evet bende bir kaç kez nstye girdim oradaki ebe çok iyiydi çok sevdim ama yine de doğumhane nasıldır hangi doktor denk gelir ilgililer mi bilmiyorum bu yüzden açıkçası biraz tedirginim
Efcmm deletedmom43191 inşallah dediğiniz gibi olur çünkü zaten zor bir süreç bir de ilgisizlik çekmek çok kötü oluyor
Ikooo_01 Efcmm inşallah 😂 zaten sabırsızlıkla buraya yazmayı düşünüyorum. Çünkü buradaki hikayeleri okumak bana iyi geliyor eminim çoğu kişi de böyledir 😇
Ikooo_01 minikkurabiyelerinannesi benim de tanıdığım iki kişi orada yaptı memnunlardı genel olarak ama tabiki herkese aynı kişiler denk gelmiyor bazı ebeler çok bazısı kaba oluyor inşallah bize iyileri denk gelir diyelim 😮💨🥰