Smyye1B Bu akşam 30+0 haftalık olacağım alışverişimi tamamladim herseyimiz hazır fakat çanta hazırlamaya eşya yıkayıp utulemeye hiç hazır değilim ilk bebeğimde 32de bitirmiştim şimdi gozumde büyüyor sizler ne durumdasınız?
1sss Smyye1B 28+2yim şu an ve daha hiçbir şey almadım 🥲 32-34e kadar tamamlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse.
tahamommy Smyye1B bizde 29+2 yiz henüz dolabımız yok 🥲 dolabım gelse herşeyimi hazır edicem, hala daha yavaş yavaş bişeyler alıyorum ama bitmiyörrr 🫠
Meralinmucizesi Bende şu an 27+2 haftaligim diğer oglumdan kalan eşyaları var kıyafet onları çıkardım beşik puset Bebek Arabası fln aldım dolabını aldım bezi i bir paket aldım ufak tefek şeyleri kaldı emzikti biberondu citcitlisi fln
AdaEcem Smyye1B 25-26 haftalık çoğu işi halletmiştm iyi ki öyle yapmışm sıcakta hiç çekilmezdi kıyafet al yıka topla, alışveriş yap. Şu an 37+2 olduk. Doğumu bekliyorum her şey hazır.
Meyra19 Smyye1B 25 haftaligim alisverisin nerdeyse tamamı hazir bir kaç şeye karar veremedim birde hediyelikler felan ama yıkama ütüleme işini şu sıcaklar geçsin ondan sonra halledeceğim çantasını da ona göre ayarlamaya başlarım