Buket_dadassss Kızlar merhaba canım aşırı derecede midye istiyor daha önce hic gebelikde midye tüketeniniz oldumu ve yilsede en fazla kac adet yile bilir nolur biri yazsın kafayı yicem heryerde midye gördükce mahvoluyorum 11+6 hamilelik
Mervergun Buket_dadassss ben zararlı diye biliyorum ama nefsin körelsin diye bir tanesinden az yesen bişey olmaz bence
kurkmantosuzmadonna Buket_dadassss maalesef önerilmiyor benim de canım çekmesine rağmen kendimi tutmuştum
Minikbebegimveben Buket_dadassss Midye denizdeki pisliği içine çeken bi canlı hamileyken yemeyin bence. Baharatlı pilav ve ton balığı karışımı bişey yapın en azından isteğinizi bastırır belki ☺️
Buket_dadassss Mervergun 🥹öylemi diyon kendime hic güvenemedim bu konuda 🥹bi oturuşta 25 taneden fazla gömen insanım yarım mahveder beni😁😁
eismetylul Buket_dadassss pirinç pilavını baharatlayip limonla yemeyi denesen en azından bende o haftalarda çok Midye yemek istemiştim😂
Buket_dadassss eismetylul aa cidenmi bi deneyeyim ben bunu acaba tadı benziyormu kız vallah cok fazla canım cekiyor ya🥹🙏
Buket_dadassss Asyam19 vallahamı ay şuan deli gibi yutkunuyorum varya ay allahım ilk defa bu hale geldim ben ya🤣🤣