busra1708_ Nur124 doktorumun dediği gibi hamilelikten dolayı idrar torbası tam boşaltılamayıp sonradan geliyor olabilir, benimki tuvalete gitmesem de ıslak
Nur124 busra1708_ sanırım normal bizim haftalarimizda birde bebek de baskı yapıyor sizin de baş geliş mi pozisyonu
busra1708_ Nur124 sürekli değişiyor, en son öyleydi ama ben hareketlerinden de anlıyorum pozisyonunu, mesaneye sert vurduğunda ayaklarının orada olduğunu söylemişti doktorum, o zamanlar çok acıyor canım, bir süredir baskı yapmıyor muhtemelen hala baş aşağı
Busecelikose Sumeyyeaydn benim sizinti seklinde gelmişti kime söylediysem su öyle gelmez altına kaçırmışsın demişlerdi, çok bilmiş prof dr.kocam da dahil. Suyum gelmiş gerçekten o tarihte. 3 gün sonra doğum yaptım tamamen bitmişti suyum
Nur124 Busecelikose sürekli geliyor muydu sızıntı mesela sabah kalktığınızda falan ıslaklık oluyor muydu
Busecelikose Nur124 evet oluyordu ama herkes altıma kaçırdığım konusunda hem fikirdi benim de ilk gebelik olunca ben de tam anlayamadım haliyle 🤷🏼♀️
Sumeyyeaydn Benimde ıslaklık oluyor çamaşırımsa havalar sıcak ter mi diyoeum ama dün olan Baya ıslaktı yani altıma kaçırmışım gibiydi dün acile gittik su geliş yok denildi yarın muayene olucam kasık ve vajinal ağrım var
Songulblt Bende 27 haftalık gebeyım sulu akıntı gıbı bazen ayaktayken lak dıye gelıyo hanı adet olunca bı sıcaklık olur ya o şekilde gıdıp bakıyorum su gıbı doktor ped verdi suyum sınırdaymış ama pedde ki sonuca göre hareket etcez dedi
Esma006 Sumeyyeaydn 27 haftaliktim bende de oluyordu ama idrarımı yapıp tuvaletten çıkmaya yakın test yaptılar meğerse idrar enfeksiyonu olmuşum
Nur124 Esma006 aktığını hissettiğimiz oluyor muydu bende afedersin tuvaletten sonra kurulamama rağmen birkaç damla ıslaklık görüyorum 5 dakka sonra kuruyor tuvalete gidene kadar olmuyor islaklij
Esma006 Nur124 peceteye silince de oluyordu bütün peçete islakk oluyordu ama renginden vs belliydi sarı yani bildiğin idrar kokusu bende korktugumdan gittim yinede görün derim doktora gittiğin vakit şuan değil de benimki cidden acillikti ama
Nur124 Esma006 anladım haftaya doktor randevum bı aksilik çıkmazsa insAllah gittiğimde soracağım sabah kalkiyorum falan kuru ama tuvalletten sonra ıslak oluyor dün ayna karşısında baktım hatta afedersin beyaz bı akıntı peçeteye sildigimde de beyaz akıntı geliyor
Elifimsib Sumeyyeaydn benimde su sızıntısı olduğu 30+5te fark edilmişti. Progestan kullandığım için akıntım hep sıvı su gibi oluyordu anlamamıştım 28. Hafta civarında daha fazla artmıştı ama 29da kontrole gittiğimde doktor suyu normal dediği için şüphelenmemiştim. 30. Haftada şans eseri fark edildi diyebilirim. Doktorum da muhtemelen 28. Haftada falan başladığını ama sızıntı şeklinde az az olduğu için suyun anca azaldığını söylemişti. Su sızmaya başladıysa durdurulması imkansız gibi bir şeymiş birkaç farklı doktorla görüşmüştüm hepsi aynısını söylemişti. Bir ay hastane yatışından sonra da 34. Haftada doğum yaptım. Şüpheniz varsa ihmal etmeyin hastaneye gidin test yaparlar evde anlamak çok zor çünkü
Nur124 Elifimsib sürekli geliyor muydu ne kadar geliyordu sabah falan kalktığınızda çamaşırda ıslaklık oluyor muydu
145356- Sumeyyeaydn of sanırım bende bi sızıntı yaşadım bugün ama emin değilim nasıl emin olucaz ya🤦🏼♀️
Elifimsib Nur124 sürekli değildi hareket halindeyken geliyordu genelde veya idrar sonrası damla damla gelmeye devam ediyordu ben idrar kaçırıyorum zannediyordum. Hapşırma öksürme ıkınma gibi durumlarda artıyordu. Sabahları da bazen oluyordu bazen olmuyordu hem benim hareketlerim hem bebeğin hareketleri etkiliyordu